Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Γερμανικό σχέδιο αφαίμαξης των χωρών του Νότου ! Η Γερμανία ζητά επίσημα 46.000 ειδικευμένους εργαζόμενους για τις φάμπρικες της χώρας –Επιστροφή στην δεκαετία του 1960 για την Ελλάδα

 60683-ellines-metanastes1
Αλλοτινές εποχές ζούμε εν έτει 2016, ειδικά στην χώρα μας  με νέες πιθανές «καραβιές» μεταναστών για την Γερμανία .
Το γερμανικό υπουργείο εργασίας ανακοίνωσε ότι οι εταιρείες της χώρας έχουν   46.608 θέσεις εργασίας  ,  στις οποίες μπορούν να απευθύνονται  πολίτες από χώρες των Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα  .

Πρόκειται για θέσεις Ιατρών , νοσηλευτών ,  μηχανικών  όλων των κατηγοριών, τεχνικών  υπολογιστών, τεχνιτών , όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, οικοδόμοι, μηχανικοί αυτοκινήτων, και αυτά είναι μερικά μόνο από τα επαγγέλματα για τα οποία μπορεί να κάποιος να απευθυνθεί  on-line μέσω της διαδικτυακής πύλης «Κάν “το με τη Γερμανία» (http://www.make-it-in-germany.com/en).

Η ιστοσελίδα άνοιξε από κοινού από το υπουργείο οικονομίας και ενέργειας, εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και της γερμανικής υπηρεσίας απασχόλησης.
Μάλιστα για τον σκοπό αυτό οι Γερμανοί ζητούν πιστοποιημένες γνώσεις για να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι την απαραίτητη  άδεια διαμονής στη Γερμανία.
Δεν θέλουν ότι και ότι οι Τεύτονες Γερμανοί αλλά θέλουν τον «ανθό» των κρατών των Βαλκανίων και άλλων  ενδεχομένως, ξεκληρίζοντας την παραγωγική ικανότητα τους να ανακάμψουν στο μέλλον.
Είναι ένα σατανικό σχέδιο «συνεχούς εσωτερικής αιμορραγίας»  από τις χώρες του Νότου  για τους πολίτες τους , οι οποίοι θα μεταβούν για δουλειά  στις φάμπρικες της Γερμανίας.
Οι γερμανικές πρεσβείες στις χώρες των Βαλκανίων έχουν  δημοσιεύσει έναν οδηγό για όλους όσοι ενδιαφέρονται για την απασχόληση με ειδικά  έγγραφα για το τι ακριβώς απαιτείται.
Σύμφωνα με αυτά , τα άτομα που μπορούν να προσληφθούν εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες:
Όσοι έχουν  εγγυημένη εργασία από εργοδότη και  οποίοι και πληρούν τις προϋποθέσεις για την έκδοση θεωρήσεων και εκείνοι  που έχουν ειδικά προσόντα εργασίας.
Αυτό ήταν το σχέδιο των Γερμανών από την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου , για να κυριαρχήσουν επι των χωρών του Νότου που τις  αποκαλούν κοροϊδευτικά με τα αρχικά των λέξεων P.I.G.S.

Δεν υπάρχουν σχόλια: