Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

khan


«Το Λονδίνο είναι ανοιχτό σε όλους», δηλώνει και υπόσχεται ο δήμαρχος Sadiq Khan, αψηφώντας το Brexit, και ανοίγοντας θέσεις για την βρετανική πρωτεύουσα σε μετανάστες.

Ο Khan συμπεριφέρεται σαν διοικητής ανεξάρτητου κράτους, κάνοντας διαπραγματεύσεις ενόψει Brexit, αποκλειστικά για το Λονδίνο! Έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να διατηρήσει τον αριθμό των μεταναστών που εισέρχονται στο Λονδίνο, με την εφαρμογή συγκεκριμένων κανόνων για την πρωτεύουσα, όταν Brexit τεθεί τελικά σε ισχύ.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, δήλωσε μέσω μίας ομάδας από εκπροσώπους των επιχειρήσεων ότι «εργάζεται πάνω σε ένα μοντέλο που θα εξασφαλίσει και θα μπορεί να συνεχίσει την πρόσληψη και την προσέλκυση ταλέντων από όλο τον κόσμο».

«Κατ ‘αρχήν θέλω να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά μου ως δημάρχος σημαίνει υποστήριξη των επιχειρήσεων για να αναπτυχθούν και να επεκταθούν, ενθαρρύνοντας τις επιχειρήσεις να έρχονται στο Λονδίνο. Οι τρεις πιο σημαντικές λέξεις που λέω όταν πηγαίνω σε όλο τον κόσμο είναι πως το Λονδίνο είναι ανοιχτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Μιλάμε με τους ηγέτες των επιχειρήσεων, των εκπροσώπων των επιχειρήσεων για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βεβαιωθούμε ότι το Λονδίνο δεν θα χάσει το ταλέντο, την καινοτομία και την συνεργασία που έχει, για να είναι η μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο. Τα καλά νέα είναι ότι η κυβέρνηση το καταλαβαίνει. Τα καλά νέα είναι, σε όλες τις συζητήσεις που είχα με μέλη της κυβέρνησης, από τον Γενικό Γραμματέα, μέχρι τον υπουργό Εξωτερικών και άλλους στην κυβέρνηση, νομίζω ότι το έχουν κατανοήσει».

Εν ολίγοις ο Khan προσπαθεί να πάρει μία συμφωνία, πάνω στη συμφωνία η οποία προφανώς και θα έχει αρκετές εξαιρέσεις, σε σύγκριση με όσα θα ισχύουν για όλη την υπόλοιπη Βρετανία για να προωθήσει τα «ταλέντα από όλο τον κόσμο». Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς! 

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: