Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος πουλά παιδιά σε λαθρέμπορους ανθρωπίνων οργάνων

 Το Ισλαμικό Κράτος πουλά παιδιά σε λαθρέμπορους ανθρωπίνων οργάνων
Το IraqiNews μεταδίδει, επικαλούμενο καλά ενημερωμένη πηγή του, ότι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) πουλά παιδιά σε λαθρέμπορους ανθρωπίνων οργάνων στην Τουρκία.
Η τρομοκρατική οργάνωση πουλά παιδιά στους λαθρέμπορους, οι οποίοι θα τα οδηγήσουν σε παράνομα χειρουργεία και θα τα πετσοκόψουν για να τους πάρουν τα όργανα.

«Το Ισλαμικό Κράτος απήγαγε δεκάδες παιδιά και τα πούλησε σε Τούρκους λαθρέμπορους ανθρωπίνων οργάνων για να χρηματοδοτήσει τον προϋπολογισμό της στη Μοσούλη», αναφέρει η πηγή που επικαλείται το IraqiNews και συνεχίζει:

«Περισσότερα από 30 παιδιά ηλικίας 9-12 ετών πιάστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος και προετοιμάζονται για να διακινηθούν στην Τουρκία», πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Δεν είναι μυστικό ότι το Ισλαμικό Κράτος διαπράττει, μεταξύ άλλων εγκληματικών ενεργειών, και λαθρεμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Έχει γίνει εξάλλου και καταγγελία στον ΟΗΕ.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι γιατροί που συνεργάζονται με τους τζιχαντιστές αφαιρούσαν τα όργανα βαριά τραυματιών ή πρόσφατα σκοτωμένων – εκτελεσθέντων πολιτών ή τζιχαντιστών, τα οποία η οργάνωση πωλούσε σε διεθνή δίκτυα λαθρεμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.
Είναι η πρώτη φορά που μεταδίδεται η είδηση ότι το Ισλαμικό Κράτος παραδίδει ζωντανά παιδιά ως «ανταλλακτικά» για να τους αφαιρεθούν τα όργανα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: