Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ τα ΝΕΦΡΑ σας με ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 1 €


Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα πιο σημαντικά όργανα που καθαρίζουν το σώμα μας είναι τα νεφρά. Χάρη σε αυτά, εξαλείφονται οι τοξίνες και το υπερβολικό αλάτι από το σώμα. Είναι σημαντικό ότι θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά προκειμένου να λειτουργούν καλύτερα.
Με την πάροδο του χρόνου, τα άλατα και οι τοξίνες συσσωρεύονται στα νεφρά σχηματίζοντας άμμο και πέτρες. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προλάβουμε, να τα αποτρέψουμε προκειμένου να αποφευχθεί η βλάβη των νεφρών.
Πως θα το φτιάξετε:
  • Πάρτε μια χούφτα φύλλα μαϊντανού τα οποία έχετε ήδη πλύνει .
  • Τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια, τα βάζετε σε ένα μπολ (ή κατευθείαν σε μία κατσαρόλα) και ρίχνουμε νερό πάνω τους τόσο ώστε να καλυφθούν.
  • Βάζετε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας και μόλις βράσει το νερό, αφήστε το να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
  • Στη συνέχεια το απομακρύνεται από το μάτι και αφήνετε να κρυώσει, πάντα σκεπασμένο με το καπάκι.
  • Στραγγίζετε και όταν κρυώσει, αποθηκεύετε σε ένα δοχείο και το βάζετε στο ψυγείο.
Κατανάλωση:
Θα πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι από αυτό το κρύο ρόφημα μια φορά την ημέρα.
Παρατηρήσεις:
Σύντομα θα παρατηρήσετε ότι τα ούρα σας αλλάζουν, καθώς το σώμα αρχίζει να απορρίπτει όλες τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στα νεφρά.
Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν υποψιάζεστε ότι έχετε πέτρες στα νεφρά. Καθώς το τσάι από μαϊντανό θα τους «σπρώξει», οπότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Εκτός από το συγκεκριμένο ρόφημα, θα πρέπει να θυμάστε να πίνετε αρκετά υγρά μέσα στην ημέρα, προκειμένου να βοηθήσετε τα νεφρά να λειτουργούν σωστά.
Εκτός από το τσάι μαϊντανού, εξίσου καλό καθαρισμό των νεφρών προσφέρουν τα μήλα, τα λεμόνια και τα καρπούζια. Επίσης, πιστεύεται ότι το ελαιόλαδο βοηθά στην αποβολή των λίθων των νεφρών.
Συνιστάται να πίνετε αυτό το τσάι δύο φορές το μήνα ως μέρος μίας τακτικής αποτοξίνωσης του οργανισμού. Επιπλέον, είναι επίσης εξαιρετικό στην ανακούφιση από διάφορους πόνους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν και είναι απολύτως ασφαλές, θα πρέπει να αποφεύγετε να πίνετε αυτό το ρόφημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.
Αν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή απορίες, συμβουλευτείτε τον ειδικό γιατρό.
diadrastika.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: