Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Η καταιγίδα 3ου ΠΠ έρχεται -120 χώρες συγκεντρώνουν στρατεύματα!

Η καταιγίδα 3ου ΠΠ έρχεται -120 χώρες συγκεντρώνουν στρατεύματα!
Είναι αναπόφευκτο αυτή η γενιά να βιώσει ένα πόλεμο.Το μόνο ερώτημα είναι πότε. Σε ολόκληρο τον πλανήτη 120 χώρες κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις.
Η Μέση Ανατολή είναι μια ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί. Το Ισλαμικό κράτος είναι το πρόσχημα για να ξεκινήσει ο πόλεμος.

Ποιό θα μπορούσε να είναι το έναυσμα του 3ου παγκοσμίου πολέμου,πέρα από τις συγκρούσεις στη Συρία και το Ιράκ;
Η Αν.Ευρώπη,και η Αν.Ουκρανία είναι το δεύτερο πεδίο που μπορεί να επεκταθούν οι συγκρούσεις.
350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα, 2.450 πολεμικά αεροσκάφη και 460 στρατιωτικά ελικόπτερα είναι στη Βόρεια Σαουδική Αραβία για μια στρατιωτική άσκηση που ονομάζεται «Βόρεια βροντή».
Αυτό που περιμένουμε είναι το πολιτικό/διπλωματικό ή στρατιωτικό λάθος που θα φέρει την έκρηξη.Χρειάζεται μία αιτία και μία αφορμή.
Πακιστάν.Ινδία ,Ιράν και Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι οι ευρύτεροι ασταθής παράγοντες στη Μ.Ανατολή.Οι Εβραίοι που βρίσκονται στις ΗΠΑ έχουν τον έλεγχο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και θα πάρουν τις αποφάσεις για το πότε και πως θα ξεκινήσουν οι μεγαλύτερες συγκρούσεις.
Ο ρόλος των Αμερικανών Ιουδαίων-Εβραίων έχει ενισχυθεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα τα τεέυταία 100 χρόνια.Οι Εβραίοι λόγω των στενών σχέσεων με τις ΗΠΑ επηρρεάζουν τους Αμερικάνους και αυτό επιδρά στη Μ.Ανατολή,την Κεντρική Ασία,τη Κίνα και την Ιαπωνία.Τη Νότια Αμερική και Αφρική, Καναδά και το Μεξικό, κλπ.
Οι συγκρούσεις στη Μ.Ανατολή δεν έχουν επιλεγεί τυχαία από τους Εβραίους αφού θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για το έθνος, και ειδικά για το άμεσο μέλλον της Αμερικής. Αν ο πόλεμος κλιμακωθεί θα πεθάνουν εκκατομμύρια άνθρωποι,θα είναι η πιο θανατηφόρα σύγκρουση στην ανθρώπινη ιστορία.
http://beforeitsnews.com/self-sufficiency/2016/10/the-coming-world-war-3-storm-world-war-3-is-about-to-begin-120-countries-amassing-troops-what-are-the-best-tactics-to-survive-in-a-war-what-to-do-if-war-break-2510571.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: