Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ: «Αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη και από Χούντα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Alavanos
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό άσκησε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος.

«Κανείς δεν τόλμησε να κάνει αυτά που κάνει τώρα ο Τσίπρας, ούτε στη Χούντα, ούτε οι δωσίλογοι στους Γερμανούς», είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, όταν ρωτήθηκε για τις ακραίες δηλώσεις του κατά της κυβέρνησης και συνέχισε: «Δεν έχει ξαναγίνει πιο ακραία παραχώρηση κυβέρνησης σε δανειστές, ακόμη και όταν ήμασταν και πάλι υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο».

«Να λέμε την αλήθεια, να μη φοβόμαστε να κάνουμε μια σύγκριση», είπε και συνέχισε πετώντας τη «ρουκέτα»: «Αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη και από Χούντα».
Σχετικά με το ότι έχουν προσχωρήσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ αυτό που είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγκατέλειψε τη ριζοσπαστική κοινωνική του πολιτική αλλά είχε κάποιο όριο…».
Μάλιστα, διερωτήθηκε: «Απορώ γιατί γίνονται συζητήσεις για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ανασχηματισμός να γίνει, θα αλλάξει τίποτα;;;».
«Αν υπάρχει κάποιος που έχει συνείδηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να παραιτηθεί, να σκύψει το κεφάλι, να ζητήσει συγγνώμη και να πάει σπίτι του, κλείνοντας παράθυρα και πόρτες», επισήμανε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: