Το Σχέδιο δεν είναι καινούριο και δεν είναι κάτι ιδιοφυές. Είναι απλό, σχεδιασμένο από ανθρώπους που μισούν την Ελλάδα (βασικά τους ανθρώπους της), είναι σε πλήρη εφαρμογή τα τελευταία τουλάχιστον 40 χρόνια απλά τα τελευταία 7 χρόνια βρήκαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να το προχωρήσουν ραγδαία.


Παίρνεις πολιτικούς ανθέλληνες , μασόνους που «ψοφάνε» για την καρέκλα, για χρήμα και εξουσία. Τους εκπαιδεύεις από μικρούς, για να ανέβουν στην εξουσία, την ώρα που θα δώσουν την εντολή οι κοσμοκράτορες – επικυρίαρχοι του πλανήτη, τους πασάρεις στον λαό και ο λαός τους εκλέγει στην κυβέρνηση. Έχεις φροντίσει εντωμεταξύ να έχεις και τα περισσότερα τουλάχιστον υποτίθεται αντιπολιτευόμενα κόμματα και έτσι η εκλογή είναι σίγουρη. Γιατί το κάνεις έτσι; Γιατί όλα θα πρέπει να φαίνονται δημοκρατικά!

Έχεις εντωμεταξύ φροντίσει ώστε οι ιθαγενείς Έλληνες να έχουν «ποτιστεί» με το μικρόβιο του υπερκαταναλωτισμού, των ψεύτικων «έχω ανάγκη» και τους πασάρεις άφθονο χρήμα υπό την μορφή δανείων, μέσω τραπεζών για να πάνε διακοπές, καταναλωτικά , για αγορά εξοχικής κατοικίας κλπ. Επίσης τους πείθεις ότι πρέπει να έχουν και από 2-3 αυτοκινητάκια (γερμανικά κατά προτίμηση). Όλοι οι κύριοι της ΕΕ ξέραν ότι είχαμε πρόβλημα και μας δίναν αφειδώς δάνεια και μαγειρεύαν σε συνεργασία με τους ντόπιους συνεργάτες τα στατιστικά ώστε να φαίνεται ότι έχουμε και ανάπτυξη.