Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ/ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ.

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζανέλ φωτο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ /ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ.

2)ΤΑ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM". ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

3ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ.4)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ. Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.

5)ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΔΩ, ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!

6)Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

7)ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΗΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

8)ΑΝ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ...ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ , ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.
ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΗΠΑ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΑΝΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: