Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Οι τζιχαντιστές είναι πλέον εκπαιδευμένοι να παριστάνουν τους πρόσφυγες

 Οι τζιχαντιστές είναι πλέον εκπαιδευμένοι να παριστάνουν τους πρόσφυγες
Σαφής προειδοποίηση προς τις ευρωπαϊκές χώρες εξαπολύουν οι μυστικές υπηρεσίες υποστηρίζοντας πως οι τζιχαντιστές που εισέρχονται στην Ευρώπη είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι να παριστάνουν τους πρόσφυγες που δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτοί από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Bild, οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται πλέον πολύ καλά στο να ζητούν άσυλο στις ευρωπαϊκές χώρες, που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πως λένε ψέματα, με αποτέλεσμα να περνούν απαρατήρητοι.

Μάλιστα, η εφημερίδα Welt αναφέρεται στην προειδοποίηση που έχει εκδώσει η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας από τα τέλη Οκτώβρη.

Για παράδειγμα, οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται ώστε η συμπεριφορά τους να είναι τέτοια όταν οι αρχές κάποιας ευρωπαϊκής χώρας τους ανακρίνουν όταν εκείνοι αιτούνται άσυλο ώστε να παραμένουν ήρεμοι και να μην τους αντιλαμβάνεται κανείς.

Άλλωστε, και οι εννέα τζιχαντιστές που ευθύνονται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι πριν από ένα χρόνο, είχαν εισβάλλει στην Ευρώπη παριστάνοντας τους πρόσφυγες.
Να σημειωθεί εδώ ότι όταν στις αρχές του 2015 είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι προειδοποιήσεις του Ινστιτούτου Quilliam [διαβάστε εδώ] ότι οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν να περάσουν κατά χιλιάδες στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες, οι οπαδοί της «πολιτικής ορθότητας» κατηγορούσαν ως «ρατσιστές» και «ξενοφοβικούς» όσους μετέδιδαν την είδηση. Τώρα απλά είναι μια πραγματικότητα που όλοι την έχουν αποδεχτεί.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: