Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί o Αλέξης Τσίπρας δεν είναι σέξι ..

 Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σέξι

«Έλα Αλέξη για μια Ελλάδα που είναι σέξι», γράφει η λεζάντα του περιοδικού People

Το περιοδικό People συμπεριέλαβε τον Αλέξη Τσίπρα στην πεντάδα με τους πιο sexy ηγέτες του κόσμου.


Γιατί ο  Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να είναι  σέξι για τους  περισσότερους Έλληνες.

Γιατί, εδώ και καιρό έχει  αποκαλυφθεί το πρόσωπο  κάτω απ τη μάσκα του επαναστάτη που φορούσε προεκλογικά. Μόνο η  καρέκλα του αποδείχθηκε πως  είναι πολύ αφροδισιακή κι ο ίδιος αποδείχθηκε ένας επαναστάτης του γλυκού νερού, μέγας ψεύτης και κλέφτης της ελπίδας μας για ένα καλύτερο αύριο.

Πήρε το περήφανο ΟΧΙ μας και το έκανε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ σε όλα.
Αυτή του η συμπεριφορά ξενέρωσε τα πλήθη,  που τον επευφημούσαν και ήλπιζαν σε μια αλλαγή πολιτικής, κυρίως  απέναντι στους Ευρωπαίους δανειστές ή εταίρους μας,   αλλά αποδείχθηκε και πολύ ελάχιστος για να διαχειριστεί τα εσωτερικά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επί επτά συναπτά έτη ο τόπος. Ο άνεργος, ο φτωχός, ο απολυμένος,  ο κακοποιημένος Έλληνας από τους πολιτικούς και τις πολιτικές των σωτήρων  που ξεφύτρωσαν πουλώντας ΕΛΠΙΔΑ,   έχασε κάθε ελπίδα στο πρόσωπό του.

Ο Αλέξης όπως και οι προηγούμενοι υποτάχθηκε στα κελεύσματα των ξένων συμφερόντων, των κατακτητών με το"Ευρώ" και  αντί να σχίσει μνημόνια, έβαλε και την δική του υπογραφή φαρδιά πλατιά,  στο δικό του μνημόνιο και μπήκε κι ο ίδιος και με τα δυό ποδάρια  πανηγυρικά  στο πάνθεον των μνημονιακών.

Ολοι μαζί,  μας κατέστησαν χώρα κατακτημένη και τελειωμένη, αφού η πολιτική της Ε.Ε δεν μας επιτρέπει ούτε καρφίτσα να φτιάξουμε στον τόπο μας.

Στην απελπισία του ο λαός και για να γλυτώσει από τον Σαμαρά τον εμπιστεύτηκε και τον ψήφισε. Εδώ μπορεί να σκεφτεί κανείς πως πέσαμε από τη "σκύλλα στη χάρυβδη".  Ηταν καλός στη ρητορική κι ο κόσμος όπως ο πνιγμένος που απ τα μαλλιά του πιάνεται, τσίμπησε. Δυστυχώς η ΕΛΠΙΔΑ αυτή κράτησε λίγο,ο κόσμος ήθελε αυτή την ελπίδα και την άδραξε,  μα κι αυτή την ελπίδα ο Αλέξης την πούλησε πολύ φτηνά, όπως πούλησε φτηνά ότι δεν είχαν πουλήσει οι προηγούμενοι.

Ο Αλέξης, ότι κατηγορούσε στους προηγούμενους, το εξετέλεσε με τίμημα την αφροδισιακή του σέξι καρέκλα.

Απεναντίας θα έλεγα πως είναι  πολύ αντισέξουαλ ο Αλέξης, αφού δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να προβλέψει, να σκεφτεί και να επιλύσει τα τεράστια ζητήματα που προκύπτουν στα εθνικά θέματα και να διευθετήσει το μεταναστευτικό, υποστηρίζοντας εκ προοιμίου πως είναι διεθνιστής.

Ας μην ξεχνάμε ότι από επίσημους φορείς στην χώρα μας έχουν βρεί καταφύγιο  κάτοικοι από 80 περίπου εθνότητες κι 11.000 από αυτούς  λυμαίνονται τα νησιά μας. Εύλογα αναρωτιέται κανείς,  αν η Τουρκία κάνει το πικρό λάθος να χτυπήσει στο Αιγαίο, οι κάτοικοι από ποιόν θα προστατευτούν, όταν  ήδη ζουν υπό καθεστώς φόβου, οργής και αγανάκτησης για τον φιλοξενούμενο όχλο που λιμνάζει εκεί  και προστίθεται και που είναι στο πρόγραμμα να μείνουν μέχρι να φύγουν, αν θα φύγουν ! Κι αν αύριο ξυπνήσει ο Σουλτάνος κι αποφασίσει να στέλνει χιλιάδες ;

Απο ποιόν θα κινδυνεύουν άραγε οι νησιώτες μας από τους Τούρκους,  από τους πρόσφυγες , ή το πιθανότερο είναι να βρεθούν ανάμεσα  σε δύο πυρά; Ας μην  σκεφτόμαστε όμως απαισιόδοξα και ας ελπίζουμε ότι όλα θα λήξουν ομαλά στο θέμα των διεκδικήσεων της Τουρκιάς, που χρησιμοποιεί ως όπλο τους  μετανάστες,  νόμιμους ή παράτυπους.

ΟΧΙ δεν είναι πια σέξι ο Αλέξης, μόνο η καρέκλα του παραμένει αφροδισιακή , την οποία φλερτάρει ως σιγουράκι  ο επικίνδυνος έτερος αντισέξουαλ Μητσοτάκης, για να συνεχίσει την καταστροφή μας, μιας και  το  πολιτικό δόγμα και των δυό είναι,   "ευρώ και ξερό ψωμί". Στο μόνο που διαφωνούν είναι στο πως θα εφαρμόσουν καλύτερα τα μνημόνια.

Οι ώμοι και οι πλάτες  και των δύό είναι  μικροί για να σηκώσουν την χώρα που βουλιάζει στην αναξιοπρέπεια, την φτώχεια τη δυστυχία, την κακομοιριά κι αν το πάνε έτσι και τον σίγουρο διαμελισμό της.

Ποιός θα θυμάται άραγε το 2060 ότι αυτή η γη για να απελευθερωθεί έχει  ποτιστεί από  ποτάμια αίματος  αντριωμένων, ποιός θα χει απομείνει για να δει το τόπο  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ;

Κατά τ΄άλλα έχουμε βαρεθεί να ακούμε  για την ανάπτυξη που έρχεται , αλλά έρχεται από πολύ μακριά καθώς φαίνεται,  ίσως και από το υπερπέραν,  γιατί αν ελπίζουν σε ηλίθιους επενδυτές σίγουρα δεν θα υπάρξουν. Οτι θάρθει,  θάρθει,  αλλά εκεί  γύρω στο 2060 μαζί με την ελάφρυνση του χρέους.

Οι σημερινοί Ελληνες είμαστε ο κατακτημένος λαός του "ευρώ" κι επιμένω ότι και  ο Τσίπρας και  ο Μητσοτάκης και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί ενεργώς δρώντες,   δεν είναι καθόλου σέξι, είναι απλοί επιβήτορες της αξιοπρέπειας  μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: