Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!! Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ


Ο Γιάννης και το ευχαριστώ της μητέρας του Αντετοκούνμπο στους Ελληνες δασκάλους!!!!


Αυτή η οικογένεια συνεχίζει να παραδίδει ήθος, απίστευτη  εθνική συμπεριφορά και μαθήματα πολιτισμού. Η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους Ελληνες δασκάλους για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της όσο η οικογένεια έμενε στην Ελλάδα.
Aνήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου της, η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο  Βέρα, επέλεξε να ευχαριστήσει τους Ελληνες δασκάλους που έπαιξαν ρόλο στη διαπαιδαγώγηση του των παιδιών της. 

Μάλιστα, στη σχετική ανάρτησή της στο facebook, έχει επισυνάψει και ένα δίπλωμα που είχε πάρει ο Γιάννης στο Μεσολόγγι στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ το 2010. 
Συγκεκριμένα, η Βερόνικα Αντετοκούνμπο έγραψε: "Θα θέλαμε αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσουμε και να αποδώσουμε τα εύσημα στους Ελληνες δασκάλους που υποστήριξαν τα παιδιά μας στην εκπαίδευσή τους στην Ελλάδα. Και πάλι σας ευχαριστούμε". 

 
Η ανάρτηση της μητέρας του Γιάννη, που μας κάνει εθνικά υπερήφανους και προβάλλει την Ελλάδα μέσω του αθλητισμού, έρχεται λίγες ημέρες μετά την εθνικά υπερήφανη και εκπληκτική στάση του Γιάννη. Πριν λίγες μέρες ο ηγέτης των Bucks, ο Γιάννης Αντετοκούμπο πήρε την μπάλλα στα τελευταία δευτερόλεπτα και σούταρε με την λήξη του χρόνου πετυχαίνοντας το νικητήριο καλάθι εναντίον των New York Nicks, έξω από το γήπεδο τον περίμεναν πολλοί Έλληνες, που ζουν στην Νέα Υόρκη για να τον επευφημήσουν και να ζητήσουν αυτόγραφα. Και ο Γιάννης των Ελλήνων δεν τους χάλασε το χατήρι. Ενώ το λεωφορείο τον περίμενε ο Γιάννης συνέχιζε να υπογράφει αυτόγραφα. Και όταν ένας Ελληνο-αμερικανός του έδωσε την Ελληνική Σημαία να υπογράψει, ο Γιάνναρος, αυτός ο Έλληνας στην ψυχή και στάση ζωής, του αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας: "Δεν υπογράφω πάνω στην Σημαία μας"!!!

Αυτή είναι η στάση ζωής στην Ελληνική οικογένεια Αντετοκούμπο, απάντηση στα διάφορα εγχώρια "καλόπαιδα", αυτούς τους φυγόστρατους και τους άλλους δήθεν Έλληνες, που καίνε τις Ελληνικές Σημαίες δημόσια και προκλητικά. Τελικά ποιοι είναι Έλληνες, αυτοί με τα Ελληνικά ονόματα (κληρονομικώ δικαίω) που πληγώνουν την Ελλάδα ή η απίστευτη οικογένεια Αντετοκούμπο;
Ι.Α.ΜΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: