Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Έκθεση που σοκάρει: Ένα έγκλημα κάθε δύο λεπτά διαπράττεται από παράνομους μετανάστες στην Γερμανία

Παρά την συστηματική πλύση εγκεφάλου, η οποία γίνεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ γύρω από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και την σκόπιμη διαστρέβλωση του όρου «πρόσφυγας», τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα δείχνουν το μέγεθος της τραγικής πραγματικότητας που θέλουν να κρύψουν κάτω από το χαλί οι διάφοροι κήρυκες της «πολιτικής ορθότητας».

«Οι τριτοκοσμικοί «μετανάστες» στη Γερμανία διέπραξαν ένα έγκλημα κάθε δύο λεπτά κατά τη διάρκεια των πρώτων εννέα μηνών του 2016, εκ των οποίων τουλάχιστον 366 δολοφονίες/απόπειρες δολοφονίας και 214.600 άλλα σοβαρά εγκλήματα ή 32 εγκλήματα κάθε ώρα, 787 κάθε ημέρα και 23.844 κάθε μήνα, όπως αποκάλυψε μια επίσημη έκθεση της αστυνομίας.
Οι Αφρικανοί από την Βόρεια και την υποσαχάρια Αφρική, προερχόμενοι από τη Γκάμπια, τη Νιγηρία και τη Σομαλία, είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τη βία τους και ο αριθμός των εγκλημάτων που διαπράττουν είναι εντελώς δυσανάλογος σε σχέση με τον αριθμό τους.

Η έκθεση Bundeskriminalamt (BKA), η οποία καλύπτει την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016, αναφέρει ότι τα στοιχεία της αντιπροσώπευαν μόνο περιπτώσεις που έχουν ήδη εντοπιστεί οι δράστες και όχι υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές. Ως εκ τούτου, η «βάση δεδομένων, επομένως, δεν είναι οριστική» και είναι πιθανό να αυξηθεί περαιτέρω καθώς θα εντοπίζονται νέοι παραβάτες.
Ο μεγαλύτερος αριθμός των εγκλημάτων – το 79% – ήταν εκείνα που διαπράχτηκαν «κατά της προσωπικής ελευθερίας» – δηλαδή επιθέσεις (σωματικές βλάβες). Οι κλοπές αποτέλεσαν τη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία και ακολουθούν τα εγκλήματα της παραχάραξης, της πλαστογραφίας, της απάτης και της εκβίασης. Περίπου στις 278 από τις 366 δολοφονίες ή απόπειρες δολοφονιών εμπλέκονται «μετανάστες» τόσο ως θύματα όσο και ως δράστες, αποκάλυψε η έκθεση. Τουλάχιστον 37 θύματα δολοφονιών / ή απόπειρας δολοφονίας αναγνωρίστηκαν ως Γερμανοί υπήκοοι.
Από το σύνολο των 214.600 σοβαρών εγκλημάτων, τουλάχιστον 67.300 διαπράχθηκαν από έναν «μετανάστη» εναντίον του άλλου, ως επί το πλείστον μέσα στα «κέντρα υποδοχής» σε όλη τη χώρα. Η έκθεση BKA αποκάλυψε επίσης ότι ο αριθμός των «πιθανών παραβατών στον τομέα της ισλαμικής τρομοκρατίας συνεχίζει να αυξάνεται» και ότι ο αριθμός των «ενεργών ή πρώην μαχητών ή συγγενών / υποστηρικτών / συμπαθούντων τρομοκρατικών οργανώσεων του εξωτερικού» και των «ισλαμιστών εγκληματιών πολέμου» συνεχίζει να αυξάνεται στη Γερμανία.
Η έκθεση κατατάσσει στους «μετανάστες» «άτομα με το καθεστώς των αιτούντων άσυλο, πρόσφυγες του εμφυλίου πολέμου και παράνομους».
Οι εθνικότητες που βρίσκονται στη βάση δεδομένων περιλαμβάνουν, Αφγανούς, Αλβανούς, Αλγερινούς, Βόσνιους, Ερυθραίους, Αφρικανούς από την Γκάμπια, Γεωργιανούς, Ιρακινούς, Ιρανούς, Κοσοβάρους, Μαροκινούς, Σκοπιανούς, Νιγηριανούς, Πακιστανούς, «Ρώσους», Σέρβους, Σομαλούς, Σύριους, Τυνήσιους και Τούρκους.
Επιπλέον, κατά την έκθεση BKA, ένας μεγάλος αριθμός των ατόμων ήταν άγνωστης εθνικότητας, αντανακλώντας το γεγονός ότι οι πολλοί κρύβουν σκόπιμα την εθνικότητά τους, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την απέλαση. Η πλειοψηφία των υπηκόων βαλκανικών κρατών που αναφέρονται είναι Τσιγγάνοι, και η πλειοψηφία των «Ρώσων» είναι από τα νότια της χώρας, από όπου προέρχεται ένας μεγάλος αριθμός μικτών φυλετικών τύπων».
Την ίδια ώρα που βγαίνουν στο (περιορισμένο, βεβαίως, για ευνόητους λόγους) φως της δημοσιότητας τα στοιχεία αυτά, οι διάφοροι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», «ανθρωπιστές» και «αλληλέγγυοι» όχι μόνο δεν κάνουν καμία αναφορά στην (άβολη γι αυτούς, τις ιδεοληψίες και τα συμφέροντά τους) τραγική πραγματικότητα, αλλά επιμένουν στην υιοθέτηση θέσεων που οδηγούν σ΄έναν καταστροφικό, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, κατευθυντήριο δρόμο. Ζητώντας ολοένα και περισσότερο την διεύρυνση της εθνικά επιζήμιας πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», φροντίζουν ταυτόχρονα να προωθούν την περαιτέρω ποινικοποίηση «εγκλημάτων σκέψης» για όσους έχουν αντίθετη θέση από την κυρίαρχη άποψη για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

redskywarning.blogspot.gr
www.eglimatikotita.gr

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: