Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Οδηγούν τον Ελληνικό λαό ως πρόβατο επί σφαγή στην χειρότερη παγίδα που του έχουν στήσει ποτέ!

%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bb%ce%b1%ce%bf%cf%83
Δημήτρης Καζάκης: «Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα και που προοιωνίζεται και που σε αυτό συμφωνεί και ο άξονας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου, είναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους. Πάμε σε κατάλυση της Ελληνικής πολιτείας. Θα τελειώσει εδώ η ιστορική πορεία του Ελληνικού Έθνους, αν στα 182 χρόνια τυπικής ανεξαρτησίας του δεν θέλει κανένας, δεν θεωρεί κανένας βιώσιμο το Ελληνικό κράτος. Ο μόνος που το θεωρεί βιώσιμο είναι ο Ελληνικός λαός και αυτό να το κρατήσουμε σοβαρά.
Γι’ αυτό έχει να κάνει με τον ζήτημα του πολέμου. Θα μας διαλύσουν πριν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ανάφλεξης στην περιοχή. Θα μας τεμαχίσουν, θα μας ακρωτηριάσουν και θα πάψει να υφίσταται Ελληνικό κράτος όπως τουλάχιστον το γνωρίζαμε ιστορικά. Εξ ου και το ότι βάλανε τον Μεϊμαράκη να πει την φράση «ελεύθερο Αιγαίο», ελεύθερο Αιγαίο σημαίνει θάλασσα χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα, άρα χωρίς διεκδικήσιμο ζωτικό χώρο για ένα κράτος.
Το δύσκολα στην ιστορία αυτή δεν είναι ο εξωτερικός εχθρός, όσο και να φαίνεται παράξενο. Όσο να απελευθερωθούμε από τις αυταπάτες και τα δεσμά των κομματικών μηχανισμών που υπάρχουνε σήμερα από τα δεξιά και από τα αριστερά και που οδηγούν ως πρόβατο επί σφαγή τον Ελληνικό λαό στην χειρότερη παγίδα που του έχουνε στήσει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: