Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ....Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΑ ΙΜΙΑ....ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Ή ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ /ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑ , ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ(21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ) ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΛΠ, ΚΛΠ.


2)Η ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ .ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ ΠΡΟΣ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ "ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ" ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΣΟΛΑΚ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΟΥΝΑΛ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΚΣΑΚΑΛΙ. ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΣΕΡΝΤΑΡ ΝΤΟΥΛΓΚΕΡ ΚΑ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ. ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΔΙΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΣΑΡΕΛΑ.....ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΩ ΔΙΩΞΕΩΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ..ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΠΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΠΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ.....Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ....

3)ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΣΗΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ...ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ....ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ....ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΣΙΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΧΑΡΙ ΧΑΡΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ....

4)ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΡΝΗ ΚΙΝΗΣΗ....(ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: