Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ! (AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ)

xreos
Το αδιέξοδο πρόβλημα χρέους και ελλειμμάτων!
Στα βίντεο, που ακολουθούν η  Γερμανίδα βουλευτής του DIE LINKE, Ζάρα Βάγκενκνεχτ και η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας  εκτός του ότι αποτυπώνουν με απλά λόγια την αλήθεια σχετικά με το ελληνικό χρέος,  αποκαλύπτουν συγχρόνως το αδιέξοδο πρόβλημα χρέους και ελλειμμάτων που, αν δεν αντιμετωπιστεί, με στοιχειωδώς αποτελεσματικό τρόπο, θα σύρει τη χώρα μας στον όλεθρο, όπως αναφέρουν.

Με προσέγγιση διαφορετική της τρέχουσας και με αδιάσειστα επιχειρήματα απορρίπτουν  τη φιλοσοφία του μονόδρομου, στρέφονται κάθετα εναντίον της πολιτικής που, συστηματικά, επιχειρεί να αποδώσει ευθύνες στη δήθεν στρεβλή και διεφθαρμένη φύση των Ελλήνων, και υποστηρίζουν ότι η γενικευμένη κατάρρευση του ευρωπαϊκού Νότου οφείλεται κυρίως στη μακροοικονομική πολιτική της ΕΕ-ευρωζώνης, που υπήρξε καταστρεπτική για τα ασθενέστερα μέλη της.
Σχετικά με το Μνημόνιο, παρότι ήταν εξαρχής βέβαιο και στους πάντες γνωστό ότι οι στόχοι του ήταν εντελώς απραγματοποίητοι και θα κατέληγαν οπωσδήποτε σε παταγώδη αποτυχία, διότι προκαλούν ασφυξία στην οικονομία, και επιβάλουν θυσίες χωρίς αντίκρυσμα.
Η κατεδάφιση της οικονομίας, της κοινωνίας, της παιδείας, της δημόσιας διοίκησης και ασφάλειας και του κράτους πρόνοιας συντελείται τώρα με επιταχυνόμενους ρυθμούς, χάρη στις μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα εμφανίζει, ήδη, την όψη μιας άγρια ρημαγμένης και λεηλατημένης χώρας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: