Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Η ανάπτυξη άργησε αλλά ήρθε ...Δεκάδες ιερόδουλες απ' όλη την Ελλάδα στα Χανιά για το στόλο...

Στην προβλήτα του νατοϊκού αγκυροβολίου Μαραθίου βρίσκεται αγκυροβολημένο από χθες το πρωί το πυρηνοκίνητο αμερικανικό αεροπλανοφόρο “USS George H.W. Bush”, στο οποίο επιβαίνουν περίπου 6.000 στρατιώτες.

H  άφιξη του αεροπλανοφόρου στη Σούδα, αναδεικνύει μια οικονομική διάσταση αυτών των επισκέψεων, η οποία αποτελεί “ταμπού” για τις τοπικές κοινωνίες. Ακούμε, γνωρίζουμε μα κάνουμε πως δεν βλέπουμε.


Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, για να καλυφθούν οι... ανάγκες του στόλου, κατέφθασαν στα Χανιά μεγάλος αριθμός εκδιδόμενων γυναικών -  από την Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη - για τα μπαρ και τους οίκους ανοχής της πόλης.
Μάλιστα, οι αριθμοί μιλούν για ένα αριθμό από 200 έως και 300 γυναίκες!

Μετά πάντως τα τελευταία επεισόδια που έγιναν στα Χανιά με μεθυσμένους ναύτες πριν μήνες, αυτή τη φορά η βάση φαίνεται να λαμβάνει προληπτικά μέτρα καθώς έχει ενημερώσει τα καταστήματα πως για οποιοδήποτε επεισόδιο θα μπορεί ο καταστηματάρχης να καλέσει δυο τηλέφωνα που του δίνουν ώστε άμεσα να επιληφθούν οι μυστικοί αστυνομικοί που έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Επίσης έχει γίνει σύσταση στους ναύτες από τη βάση να πίνουν μπύρες και όχι άλλα ποτά.
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που με θλίβει είναι ότι οι δυτικοί θεωρούν τους Έλληνες ηλίθιους. Κι αυτό συμβαίνει από την επόμενη μέρα της απελευθέρωσης μετά την επανάσταση του 1821. Είναι κάποιοι Έλληνες εθελόδουλα όντα,αυτά τα κτήνη δίνουν αυτό το δικαίωμα,εκθέτουν ένα ολόκληρο λαό. Τώρα στέλνουν πεινασμένες γυναίκες,γυναίκες που δε θα έκαναν αυτή τη δουλειά αν υπήρχε ένα ευνομούμενο κράτος δικαίου. Στέλνουν γυναίκες ενδεχομένως κι από ανατολικές χώρες,κι εκεί το ίδιο σκηνικό,διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί ξένα συμφέροντα αναγκάζει το πληθυσμό να φεύγει ή να κάνει δουλειές ανέντιμες. Κολομβίες και Βραζιλίες στη περιοχή μας,μεταξύ μεγάλων αρπαχτικών και λαμογιών που τη βγάζουν λάδι και ζουν σαν σείχιδες.