Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Τούρκος δημοσιογράφος: «Ο Ερντογάν στήνει θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο ή Θράκη» (βίντεο)

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα στήσει θερμό επεισόδιο όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στη Θράκη απεύθυνε ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ.
Ο Μποζγκούρτ, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στην Ελβετία για να γλιτώσει από τις διώξεις στην Τουρκία αφού χαρακτήρισε τον Ρ.Τ.Ερντογάν «δικτάτορα» είπε: «Πρέπει να προσέχετε στην Ελλάδα».

Ο δημοσιογράφος της Ζαμάν αποκαλύπτει ότι οι Τούρκοι εθνικιστές είχαν προσπαθήσει να κατασκευάσουν το 2003 και το 2004 εμπλοκή Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο με πτώση μαχητικού F-16. «Ήταν στημένο. Οι Τούρκοι θα κατέρριπταν τουρκικό μαχητικό και θα κατηγορούσαν την Ελλάδα».
Ερωτηθείς από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αν ο Ερντογάν θα μπορούσε να σχεδιάσει ένα παρόμοιο επεισόδιο πάνω από το Αιγαίο, ο Τούρκος δημοσιογράφος είναι κατηγορηματικός: «Όχι μόνο στο Αιγαίο, ακόμα και στη Θράκη μπορεί να δούμε ένα στημένο θερμό επεισόδιο. Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις τις μηχανορραφίες από το να γίνουν πραγματικότητα. Οι περισσότεροι Τούρκοι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ εκδιώχθηκαν και πλέον δεν μπορούν να σταματήσουν τον Ερντογάν ούτε οι στρατιωτικοί».
Αναφερόμενος στον Ερντογάν τον αποκαλεί δικτάτορα και υποστηρίζει ότι επιθυμεί εξουσίες που δεν είχαν ούτε οι σουλτάνοι στην Οθωμανική αυτοκρατορία.
«Ελέγχει τα πάντα. Ακόμα και τα Μέσα Ενημέρωσης. Μπορεί να κατασκευάσει ειδήσεις, να βάζει ψεύτικες ειδήσεις και να αναζωπυρώνει τον τουρκικό εθνικισμό», τόνισε  ο Μποζγκούρτ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: