Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Σου πέφτουν βαριά τα μνημόνια; Πεινάς και τρως απ τα σκουπίδια; Σου παίρνουν οι τράπεζες το σπίτι; Είσαι άνεργος και δεν μπορείς να επιβιώσεις; Πες τα παράπονά σου στον Φλαμπουράρη...και περίμενε να σε σώσει !!

Αποτέλεσμα εικόνας για φλαμπουράρης φωτο
Ηλεκτρονικό «κυτίο παραπόνων» για τους πολίτες και υπηρεσία υποδοχής αιτημάτων, με στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας, δημιούργησε ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων.

Για τον σκοπό αυτόν οι πολίτες θα επικοινωνούν μέσω της ιστοσελίδας «Καθημερινότητα», παραθέτοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται μέσω διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικών γραμμών.

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες και ζητάμε τη συμβολή τους για να βελτιώσουμε όσα μας δυσκολεύουν στην καθημερινή μας ζωή και κυρίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας» ανέφερε σχετικά ο υπουργός Επικρατείας.
Τα μέσα επικοινωνίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την εξυπηρέτηση των πολιτών είναι τα εξής: Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα kathimerinotita.gov.gr (στην οποία το αίτημα υποβάλλεται μέσω συγκεκριμένης φόρμας). Για τα προβλήματά τους οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν:
α) Στην ηλεκτρονική διεύθυνση kathimerinotita@ypep.gr, στον τηλεφωνικό αριθμό 2103385314 ή στο τηλεομοιότυπο 2103385317.
β) Επίσης οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργού Επικρατείας στη Βουλή: a.flampouraris@parliament.gr, στο τηλέφωνο 2103385305 ή στο τηλεομοιότυπο 2103385210.
γ) Τέλος οι πολίτες μπορούν να στέλνουν «παράπονα» στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του υπουργείου Επικρατείας ypep.co@ypep.gr, στο τηλέφωνο 2103385100 ή στο τηλεομοιότυπο 2103385109.

Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας θα είναι το κύριο μέλημα της πρωτοβουλίας αυτής, επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: