Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Eγκατέλειψε την Ελλάδα η αγαπημένη μου κορυφαία μουσικός - Απολαύστε την, είναι μοναδική !!

violi

ΕΡΙΞΕ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ!
Καταξιωμένη μουσικός εγκατέλειψε την Ελλάδα που την έπνιγε – όπως η ίδια λέει – και αποφάσισε να μετακομίσει στο Βέλγιο.


Πρόκειται για την Ευανθία Ρεμπούτσικα, που εξηγεί για ποιους λόγους πήρε αυτή την απόφαση, στη Real News:
“Έφυγα από την Ελλάδα γιατί τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι ήμουν πολύ εγκλωβισμένη, πως γυρνούσα συνέχεια γύρω από τον εαυτό μου… Είχα πάψει να κάνω όνειρα και ζούσα συνέχεια με έναν κόμπο στον λαιμό.

 Όταν νιώθεις πως η ζωή σου περιορίζεται και στριμώχνονται τα όνειρά σου, όταν δεν μπορείς να ανασάνεις και σου λείπει οξυγόνο για να δημιουργήσεις, τότε παίρνεις τις αποφάσεις σου. Πάντα, όμως, μου άρεσε η ελευθερία που σου δίνει το να ταξιδεύεις τον κόσμο με μια βαλίτσα και ένα βιολί. 


Είναι κάτι που με γοητεύει και μου δίνει την ευκαιρία να γράφω. Τα τελευταία χρόνια ήμουν, άλλωστε, πολύ συχνά στην Κωνσταντινούπολη, γιατί εργαζόμουν εκεί και έγραφα μουσική για τον κινηματογράφο. 


Δυστυχώς, όμως, τα γεγονότα και η τωρινή πολιτική κατάσταση που επικρατεί έκλεισαν, προς το παρόν θέλω να ελπίζω, ένα ρεγάλο και όμορφο κομμάτι της δουλειάς μου. Φυσικά οι σχέσεις μου με την Ελλάδα δεν μπορούν να διαρραγούν’.

rempoytsika

Δεν υπάρχουν σχόλια: