Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Ευρωφιέστα για γκέι θέλει ο καλιαρντός Μπουτάρης

Μετά την παρέλαση των ομοφυλοφίλων, που αρέσει στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, η πόλη υποψήφια για το EuroPride 2020
Ολα τα είχε η Θεσσαλονίκη, η πανευρωπαϊκή παρέλαση ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ της έλειπε! Η αγαπημένη παρέλαση των ομοφυλοφίλων του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη τώρα θέλει να διοργανώσει στη λαμπρή συμβασιλεύουσα και την ευρωπαϊκή παρέλαση ομοφυλοφίλων, τρανσέξουαλ και διεμφυλικών, καθώς προφανώς νιώθει ότι έχει τη στήριξη της δημοτικής Αρχής!


Η ψήφος εμπιστοσύνης που τους έχει δώσει ο κ. Μπουτάρης φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη στα ομοφυλόφιλα μέλη του Thessaloniki Pride, τα οποία, όπως ανακοίνωσαν, έθεσαν υποψηφιότητα να διοργανώσουν, στη Θεσσαλονίκη, το EuroPride 2020, που αποτελεί το κεντρικό φεστιβάλ της Ευρώπης και το οποίο διοργανώνεται κάθε φορά σε διαφορετική πόλη.

Ενας από τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς που έχουν αντιδράσει έντονα στα ξενόφερτα αυτά θέατρα του παραλόγου είναι ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος, ο οποίος πέρυσι είχε διοργανώσει αγρυπνία κατά της συγκεκριμένης παρέλασης, όπου συμμετείχαν χιλιάδες πιστοί. 


Να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται αντιμέτωπη με τις αντίστοιχες διοργανώσεις των Βρυξελλών (Βέλγιο), του Αμβούργου (Γερμανία) και του Μπέργκεν (Νορβηγία), ενώ η οριστική ανάθεση θα γίνει ύστερα από ψηφοφορία της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διοργανωτών Pride (EPOA) στην ετήσια συνέλευσή της, τον Σεπτέμβριο του 2017, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Οι ομοφυλόφιλοι του Thessaloniki Pride υποστηρίζουν ανερυθρίαστα ότι η διοργάνωση ενός EuroPride στη χώρα μας μπορεί να προσφέρει πολλά στην ελληνική LGBTI κοινότητα, καθώς θα προβάλει τα αιτήματά της σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Υπενθυμίζεται ότι φέτος το 6ο Thessaloniki Pride θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη με σύνθημα «Ελα όπως είσαι» και θα περιλαμβάνει μια σειρά από εικαστικές εκθέσεις, υπαίθρια πάρτι, συναυλίες και φυσικά τη μεγάλη «Πορεία Υπερηφάνειας», όπως οι ίδιοι την ονομάζουν, το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: