Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΑΥΤΗ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Ακόμα και τώρα που τα βασικά αγαθά είναι είδος προς εξαφάνιση

venesuelaaaaaaa
Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς στη Βενεζουέλα όπου τα βασικά αγαθά είναι είδος εν ανεπαρκεία να κάνουν χρυσές δουλειές χειρουργοί κάνοντας μία και μόνο επέμβαση. 

Πρόκειται για στείρωση επέμβαση στην οποία υποβάλλονται ακόμη και νεαρές γυναίκες καθώς δεν θέλουν να φέρουν παιδιά στον κόσμο σε ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον.  Κάποιες από αυτές δεν νοιάζονται καθώς ήδη έχουν αποκτήσει παιδιά αλλά για τις γυναίκες που δεν έχουν τα δικά τους παιδιά πρόκειται για μια απόφαση ζωής καθώς η εν λόγω επέμβαση δεν είναι εύκολα αναστρέψιμη.
Η Μιλάγκρος Μαρτίνεζ λέει: «Αν αποκτήσω παιδί τώρα τότε θα υποφέρει». Η 28χρονη αποφάσισε να κάνει την επέμβαση όταν έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα και της έλλειψης αγαθών δεν μπορούσε να βρει αντισυλληπτικά. . Είναι τόσες πολλές οι γυναίκες που ζητούν να επιβληθούν στη μέθοδο που σε κάποια κέντρα υπάρχει λίστα αναμονής. Γιατροί λένε ότι ενώ προ κρίσης στην επέμβαση υποβάλλονταν γυναίκες με τέσσερα και πάνω παιδιά τώρα έρχονται και μητέρες που έχουν δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: