Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Συγκλονιστική συνέντευξη Σάββα Καλεντερίδη για αγνοούμενους

Αποτέλεσμα εικόνας για καλεντερίδης φωτο

Συγκλονιστική συνέντευξη Σάββα Καλεντερίδη για αγνοούμενους

Δεκάδες αποστολές Ελλήνων αξιωματικών που είχαν αποσπαστεί στην τότε ΚΥΠ, πραγματοποιήθηκαν στά βάθη της Τουρκίας αλλά και των Κατεχομένων.

Ένας απο  τους καλύτερους επιχειρησιακούς πράκτορες,  καλυμμένος πίσω από  άλλες ιδιότητες, συλλέγει μέσα από ένα δίκτυο πληροφοριοδοτών την είδηση ότι στην ευρύτερη περιοχή των Αδάνων υπάρχει ομαδικός τάφος δολοφονημένων αγνοουμένων.

Στις μυστικές επιχειρήσεις για το θέμα πρωτοστάτησε την δεκαετία του ’90 ο  απόστρατος σήμερα Συνταγματάρχης Σάββας Καλεντερίδης, που εγινε γνωστός  από την υπόθεση Οτσαλάν. Μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ, ο Σάββας Καλεντερίδης αποκάλυψε ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους Τούρκους εκτελεστές Αγνουμένων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία κυκλοφόρησε στο παρελθόν, τόνισε ο Σάββας Καλεντερίδης, έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να εξιχνιαστεί και σε όλες τις περιπτώσεις φτάσαμε στο τέλος.

Έγιναν έρευνες  που διαπιστώθηκε με μαρτυρίες πρωταγωνιστών που συμμετείχαν στις σφαγές ότι αυτοί οι άνθρωποι σκοτώθηκαν και θάφτηκαν σε συγκεκριμένο σημείο.

Για να περιορίσουμε το πεδίο της άγνοιας, προσπαθήσαμε να δούμε είπε πού κατέληξαν αυτοί οι άνθρωποι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: