Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ....
.... της ιστοσελίδας ,  ευτυχώς ή δυστυχώς,  θα απουσιάσω για αόριστο χρονικό διάστημα, προκειμένου να διευθετήσω τα του οίκου μου. 
Οι καθημερινές δυσκολίες που οι περισσότεροι από μας  ζούμε,   μας υποχρεώνει να αναμετρηθούμε με τις δυνάμεις μας και να αναθεωρήσουμε πολιτικές  πεποιθήσεις και  κατεστημένα, καθώς οι κοινωνίες διαμορφώνονται  απροκάλυπτα σε τρανσέξουλ,   ενώ δεν φαίνεται να έρχονται καλύτερες μέρες...
Ηδη ζούμε τα χειρότερα...  
Βουλιάζουμε,   κοινωνικά, ηθικά και  πολιτικά ...
Βουλιάζουμε,  μέσα σε ψέματα  πολιτικών όλων των αποχρώσεων,  περιμένοντας μάταια  μια ανάπτυξη που δεν λέει να φανεί, όσο το ξεπούλημα της χώρας μας ολοκληρώνεται. 
Βλέπω κάθε μέρα όλο και πιο πολλούς τραγικούς  ανθρώπους τριγύρω μου να παραμιλούν,  χωμένη μέσα στην θλίψη και την απογοήτευση. 
Τίποτα σε τούτο τον τόπο σε λίγο δεν θα θυμίζει Ελλάδα, καθώς η μπούρκα  έγινε οικεία και προσιτή. Η Ελλάδα μας αλλάζει ραγδαία, ο κόσμος ολόκληρος σε  περιδίνηση, η κάθε κίνηση όσων τις τύχες μας ορίζουν, είναι απόφαση ζωής ή θανάτου. 
Κι όλα αυτά θα πρέπει να τα υπομείνουμε καρτερικά και  ψύχραιμα, κάνοντας ο καθένας τα δικά του σχέδια.
Σας αποστέλλω τους θερμούς μου χαιρετισμούς, ευχόμενη σε όλους σας κουράγιο   σε όλες τις προκλήσεις και δοκιμασίες που ο καθένας από μας  βιώνει.
  ΚΑΛΗ    ΛΕΥΤΕΡΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: