Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΤΙ ; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΜΠΙΤΖ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΖΑΓΚΡΟΣ/ΚΑΝΤΙΛ/ΣΙΝΤΖΑΡ.ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ PKK ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.
2)ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΧEΙ "ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΔΙΩΝ' ΚΑΙ ΜEΣΑ ΣΤΟ ΤRIMHNO (ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨEΙ) ΕΤOΜΑΖΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.......ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΗ (!)ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΛΑΤΕΙΑ-ΕΡΖΕΡΟΥΜ-ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ.

3)ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ -ΒΑΣΕΙ ΑΛΛΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΟΥ-ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 14-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΠΟ ΚΟΡΚΕΡ(ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΜΠΕΝ ΓΚΑΡΝΤΙΝ.(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ). ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.

4)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΠΥΡΓΙ Ο ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ/ΔΥΝΑΜΗΣ CJTF-INHERENT RESOLVE.Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑ ΤΟΥ ΧΑΛΟΕΠΙΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2016 ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΙΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ISIS.ΕΙΝΑΙ 32 ΧΛΜ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΠΟΜΠΕΟ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΡΕΥΜΟΝΤ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ" ΑΠΟΨΕΣ....ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

5)Η ΠΟΛΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΖΟΥΝΕ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ-ΑΣΣΥΡΙΟΙ-ΚΙΡΚΑΣΙΟΙ-ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ.ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΡΑΒΑ ΠΟΥ'ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ" ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ 13 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 71 ΑΡΑΒΕΣ, 43 ΚΟΥΡΔΟΙ, 16 ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΙ,8 ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ, 1 ΑΣΣΥΡΙΟΣ ΚΙ 16 ΚΙΡΚΑΣΙΟΙ.

6)Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΕΦΕΝ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ , ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ CAMP AFIRJAN ΣΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΜΠΙΤΖ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΩΛ ΦΟΥΝΚ, ΕΝΩ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΕΛΙΞ ΓΚΕΝΤΜΑΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΘΜΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΝ ΝΤΙΡΚ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΤΟΝ ΚΕΝ ΚΑΜΠΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ "ΑΝΗΣΥΧΟΙ" ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΙΝΣΕΩΝ,ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ....

7)ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΔΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΕΜΙΡΑΤΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΛΟΒΕΝΙΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: