Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Πως το ΙΣΛΑΜ αλλάζει την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (Βίντεο)

Πως το ΙΣΛΑΜ αλλάζει την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (Βίντεο)
Του Γιώργου Φαρμάκη
Η κουλτούρα του ΙΣΛΑΜ είναι γνωστή και εννοείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Δυτικό πολιτισμό. Ο ιδρυτής και αρχηγός του Ισλαμικού κόμματος του Βελγίου, πριν ένα περίπου χρόνο σε τηλεοπτικό Debate αρνήθηκε να χαιρετήσει αλλά και να κοιτάξει μια γυναίκα εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.
Το συγκεκριμένο κόμμα μόλις εχθές δήλωσε, ότι επιθυμεί να δημιουργήσει ένα Ισλαμιστικό Κράτος στο Βέλγιο. Ο αρχηγός του είναι ο Redouane Ahrouch.

Όταν ο Ισλαμιστής αρχηγός, προσπάθησε να εξηγήσει το γεγονός του «μη χαιρετισμού» της γυναίκας, είπε ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να τον υποχρεώνει να την χαιρετήσει. Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και δήλωσε ότι οι «χαιρετούρες» μεταξύ ανδρών και γυναικών, είναι μια πολύ κακή συνήθεια.
Η Ευρώπη σε μεγάλο βαθμό έχει εξισλαμιστεί και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Πως είναι δυνατόν η σύγχρονη κατά τα φαινόμενα Ευρώπη, να δέχεται τους επηρεασμούς εκείνων που υποστηρίζουν ότι η γη είναι επίπεδη;
Το μορφωτικό επίπεδο του μέσου Ευρωπαίου πολίτη δεν μπορεί να εξηγήσει τον εξισλαμισμό ή μήπως «μπορεί;
Στα Πανεπιστήμια όλων των χωρών της ΕΕ, υπάρχουν τμήματα Ισλαμικών σπουδών. Επίσης, το σύνολο σχεδόν των Ευρωπαϊκών κρατών, έχουν δεχθεί μεγάλο αριθμό Μουσουλμάνων μεταναστών.
Θα έλεγε κανείς ότι χώρες-κρατίδια σαν την Ελλάδα, έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ψυχών. Η επέμβαση των Δυτικών στις χώρες προέλευσης των μεταναστών, δημιούργησαν το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι κατά κάποιο τρόπο, οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις οι οποίες δημιούργησαν το μεταναστευτικό πρόβλημα εξ’αρχής.  
Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια χώρα υποδοχής ανθρώπων, οι οποίοι έχουν διαφορετικά ήθη και έθιμα. Δεν είναι τυχαίο το ότι βλέπουμε εικόνες «Ισλαμαμπάντ» σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας.
Ειδικά στα νησιά μας το πρόβλημα είναι πιο έντονο από ποτέ. Η προσφυγική κρίση του 2015 από ότι φαίνεται φέτος, επέστρεψε για τα καλά.
Κανένας δεν έχει πρόβλημα με τους πράγματι ταλαιπωρημένους μετανάστες αλλά υπάρχουν και κάποιες δεύτερες σκέψεις.
Αυτή την στιγμή σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν Ισλαμιστές, οι οποίοι ζητούν την εφαρμογή του νόμου της σαρίας, ο οποίος μεταξύ άλλων προβλέπει:
Τον δημόσιο λιθοβολισμό σε περιπτώσεις μοιχείας, την απαγόρευση της ύπαρξης των ομοφυλόφιλων, απαγόρευση δια ροπάλου των κοινωνικών συναναστροφών των γυναικών κ.α.
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι πολυπληθέστεροι Ισλαμιστές, σε πολλές περιπτώσεις δεν αναγνωρίζουν τους νόμους του κάθε Κράτους αλλά θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: