Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

MΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ " Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ....". Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ.
2)Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΤΥΜΠΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
3)Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ 5 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ,ΕΝΩ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΠΤΥΧΘΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ /ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/11οΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.
4)ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.
5)ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ" ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΕΝΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΗΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥ ΣΤΟΛΟΥ , ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ.
6)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ , ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ 39.

Δεν υπάρχουν σχόλια: