Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

Πακέτο 150 εκ ευρώ για το χάραγμα της Νέας ταυτότητας..Ιατρικά & φορολογικά δεδομένα στον Α.Π


Ο ΣΩΤΗΡΑΣ της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τα περιοριστικά μέτρα με τα Πρωτόκολλα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ και του Φόβου που σπέρνουν για να συντηρούν το κλίμα της Τρομοκρατίας και όλων όσων ετοιμάζουν για το Β ΓΥΡΟ από Σεπτέμβριο..Παράλληλα προγράμματα και Έκτακτες βοήθειες καταλήγουν στο ΚΑΖΑΝΙ για εσωτερική κατανάλωση ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ της ΑΓΙΑΣ  Οικογένειας  που θα τα μοιράσει και τα υπόλοιπα θα καταλήξουν ως αγορές σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και ξένα ΤΑΜΕΙΑ.
Είναι αδίστακτοι και συνεχίζουν να εκτελουν εντολές  της Νέας τάξης του Ελληνοφάγου Σόρος του Bill Gates κλπ ..Tωρα τους είπαν να τρέξουν τον ΕΝΑΙΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ….. Όπως μας αναφέρουν Δημοσιογραφικές πηγές  πηγές το ποσό που θα πέσει για ΦΑΓΟΠΟΤΙ κατασκευής είναι 150 εκατομμυρια ευρώ.
Ο Προσωπικός αριθμός όπως τον χτυπάνε στα ΖΩΑ έρχεται και για τους πολίτες .Όπως δήλωσε στο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ και ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ Σκαι (Μένουμε Σπίτι – Ασφαλείς  και ΑΦΡΑΓΚΟΙ χωρίς Εργασία) ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης εξήγησε ότι αυτός  θα είναι τα ψηφία του σημερινού ΑΦΜ και θα αποτελεί τον αριθμό της ταυτότητας μας.«Δεν θα λέγεται πλέον ΑΦΜ. Αλλα Π.Α και θα εχει μεσα Ιατρικα Δεδομένα Προσωπικά Στοιχεία και Ποινικά Δεδομένα!!!
Η νέα ταυτότητα θα είναι ένας αριθμός που θα πιστοποιεί όλα τα Προσωπικά  στοιχεία Φορολογικά Ιατρικά Ασφαλιστικά ..Δηλαδή θα βλέπουν τα Ιατρικά σας αρχεία και αν πάτε κάπου για εργασία .Οι  εταιρείες  θα βλέπουν τα προσωπικά σας ιατρικά δεδομένα και ανάλογα θα αποφασίζουν αν θα εργαστείς η ΟΧΙ. Μιλάμε για Εργασιακό Μεσαίωνα με την κάρτα του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ που ετοιμάζει ο Πιερρακάκης και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κατ εντολή Ξένων Κέντρων .Οι πληροφορίες λένε οτι θα έχει και Ποινικά δεδομένα ώστε να βλέπει ο Εργοδότης τι έχεις διαπράξει η ο μαγαζάτορας αν είσαι φασαριόζος να μην σου επιτρέψει την είσοδο κ.α
Τέλος να σας αναφέρουμε ότι από την στιγμή που θα βγαίνουν τα παιδιά σας από την κοιλιά της μάνας τους στα Νοσοκομεία και Κλινικές θα παίρνουν αυτό το Χάραγμα και τον Προσωπικό αριθμό..ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και της ΖΩΗΣ μας.


Δείτε και το video με όσα ετοιμάζουν για τη Νεα Ζωή των πολιτών για τη νέα Ταυτότητα και τον Προσωπικό αριθμό.Και βέβαια ετοιμάζουν και τον Κορωνοιό ΝΟ 2 από τον Σεπτέμβρη και μετα για τον πλήρη ελεγχο και το Τσιπάρισμα που θα καθορίζει ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ θα ΖΕΙΣ ΠΟΤΕ θα ΠΕΘΑΝΕΙΣ με ΥΓΡΟ ΤΣΙΠ  με διάφορες Χημικές ΟΥΣΙΕΣ που θα εκχίσουν στον ανθρώπινο οργανισμό  που θα γεννά διάφορα προβλήματα και στείρωση.Και όλα αυτά με Νόμους Υποχρεωτικότητας αλλιώς 10 χρόνια Φυλάκιση και απενεργοποίηση του Π.Α!!!
Δείτε στο τέλος του άρθρου μου και τον ΝΤΗΛΕΡ Πρωθυπουργό του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και του ΣΟΡΟΣ να διαφημίζει το ΕΜΒΟΛΙΟ -ΤΣΙΠΑΚΙ του οπαδού της μείωσης πληθυσμού δηλαδή των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ με το ΤΣΙΠΑΚΙ…
Όταν ξυπνήσει ο Λαός ελπίζω να μην είναι αργά..
Χρόνης Προσαλέντης ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: