Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ - ΠΡΟΣΕΞΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (βίντεο)


Ένα απίστευτο βίντεο δείχνει πόσο σκληραίνει το καθεστώς την στάση του στον κόσμο που υποφέρει από όλες τις πλευρές και το πράγμα αρχίζει και φουντώνει και που θα καταλήξει…
Συγκεκριμένα ένας ηλικιωμένος άνδρας, επιβάτης τρόλεϊ, πιάστηκε στα χέρια με άνδρες της δημοτικής αστυνομίας όταν του βεβαίωσαν πρόστιμο επειδή δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο ηλικιωμένος άνδρας αντέδρασε στην βεβαίωση του προστίμου, με τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας να τον πιάνουν κεφαλοκλείδωμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, έξαλλος για το πρόστιμο, το οποίο πιθανόν λόγω της πενιχρής σύνταξής του δεν μπορεί να πληρώσει, πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις και τότε ένας από τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει.
Έχουν σκεφτεί άραγε στην κυβέρνηση πως οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, ειδικά αυτοί που είναι μόνοι, δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε να εκτυπώσουν «δήλωση» αλλά ούτε και να στείλουν SMS.
Να δούμε τι άλλο θα γίνει και που θα καταλήξουμε με πιθανές ανεξέλεγκτες εκρήξεις.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: