Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Μουσουλμάνοι μετανάστες τεμαχίζουν τις Γερμανικές πόλεις – Έρχεται και η δική μας ώρα;

12.500 μουσουλμάνοι μετανάστες στα νησιά την περίοδο Μαΐου ...
Η οδός Kaiser-Friedrich-Strasse στην περιοχή Marxloh του Duisburg, είναι ένας από τους δρόμους που λέγεται ότι έχει περάσει στα χέρια των Αραβικών φυλών. Η αστυνομία περιπολεί συχνά την πεζοδρομημένη ζώνη, η οποία είναι συνήθως ειρηνική και οι αξιωματικοί μερικές φορές χαιρετούν τα πολλά παιδιά που παίζουν εκεί.
Η κατάσταση ήταν παρόμοια το απόγευμα της 17ης Μαΐου. Στις 18:07 μ.μ., ένα ένστολο πλήρωμα περιπολικού αποτελούμενο από δύο αξιωματικούς και έναν τριτοετή υποψήφιο Διοικητή, εντοπίστηκε από τον 19χρονο σεσημασμένο Γερμανο-Λιβανέζο S., γνωστό στην Αστυνομία, ο οποίος είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας του Λιβάνου. Πρόκειται για μία συνάντηση που θα οδηγήσει σε επανέναρξη των συγκρούσεων στο βόρειο τμήμα του Duisburg.

Κατά του S., γεννημένου στο Duisburg τον Ιούλιο του 2001, έχουν ήδη διεξαχθεί 75 έρευνες από το 2014, κυρίως για περιουσιακά και βίαια εγκλήματα, όπως αναφέρεται σε ερευνητική έκθεση του Αρχηγείου της Αστυνομίας στο Duisburg, σχετικά με την πρόσφατη βία στο Marxloh.
Υπάρχει Προδικαστική εντολή κράτησης εναντίον του S. για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Αυτός, είναι ο λόγος για τον οποίο δραπέτευσε εκείνο το βράδυ του Μαΐου, όταν είδε τους αξιωματούχους, συνοδευόμενος από δύο άτομα τα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, ανήκουν στην ομάδα υποστήριξης της οικογένειας από το Λίβανο. Ο 19χρονος, έτρεξε σε ένα κτίριο κατοικιών – επικίνδυνο για την αστυνομία. Τα οικοδομικά τετράγωνα, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, έχουν προσβάσιμο σύστημα κελαριών και αυλών και κατοικούνται από μεγάλες Λιβανέζικες οικογένειες. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κυνηγήσουν τον S., αλλά ζήτησαν και ενισχύσεις από τον ασύρματο.
Μεγάλες Αραβικές οικογένειες στο Έσσεν: εγκληματικές φυλές απειλούν αστυνομικούς
Σύμφωνα με τη Γερμανική εφημερίδα General Anzeiger, ο S., ήθελε να μπει σε ένα διαμέρισμα, αλλά όταν χτύπησε το κουδούνι, δεν απάντησε αμέσως κανείς. Η αστυνομία, εκμεταλλεύτηκε την καθυστέρηση και τον πλησίασε. Τον αιφνιδίασε με ένα «σπρέι ακινητοποίησης» και με «απλή σωματική βία».
Εν τω μεταξύ, ο τριτοετής υποψήφιος Διοικητής, μπλόκαρε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού, έτσι ώστε κανένας υποστηρικτής του S. να μην μπορεί να σπεύσει να τον βοηθήσει. Έξω, 25 άτομα διαμαρτύρονταν ήδη δυνατά, κατά της αστυνομικής επιχείρησης. Οι ενισχύσεις έφτασαν και ελευθέρωσαν το χώρο από τους διαδηλωτές, αλλά δέχθηκαν επίθεση και ορισμένοι αξιωματικοί υπέστησαν μικροτραυματισμούς. Ο S., απείλησε την αστυνομία με θάνατο: είπε ότι θα τους σκοτώσει όλους κάποια στιγμή. Όλοι ήξεραν πόσο μεγάλη ήταν η οικογένειά του και με ποιον είχε μπλέξει η αστυνομία.
Από τη σύλληψη του S., «οι συγκρούσεις μαίνονται γύρω από το Marxloh», σύμφωνα με την αστυνομία. Η αστυνομική τακτική μηδενικής ανοχής, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί στον τομέα εδώ και αρκετά χρόνια, λειτουργεί πραγματικά. Από το 2017, από 24 «καταστάσεις αναταραχών», ο αριθμός είχε μειωθεί σε 11 το 2018 και σε 4 κατά το περασμένο έτος, όπως αναφέρεται στο αρχείο της έρευνας. Αλλά τις αμέσως επόμενες ημέρες από τη σύλληψη του 19χρονου, υπήρξαν ακόμη 2 καταστάσεις αναταραχών στο βόρειο τμήμα του Duisburg, στις 19 και στις 28 Μαΐου.
Στις 22 Μαΐου, αναφέρεται στο αρχείο, τα κεντρικά της Αστυνομίας στο Duisburg, έλαβαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μία απειλή επίθεσης και μία προειδοποίηση να αποχωρήσει η αστυνομία από το Marxloh. «Θέμα: Allahu Akbar, το Duisburg-Marxloh είναι δική μας περιφέρεια. (…) Απαγορεύουμε σε όλους τους άπιστους να εισέλθουν στην περιοχή μας. Θα διώξουμε ή θα σκοτώσουμε όλους τους αστυνομικούς, δημοσιογράφους και άλλους άπιστους με τη βία των όπλων. Για εμάς, ισχύει μόνο ο ριζοσπαστικός νόμος της Σαρία», λέει το μήνυμα. «Έχουμε 2.000 τυφέκια AK-47 από την Τουρκία και τη Ρωσία με αρκετά πυρομαχικά. Allahu Akbar, σκοτώστε όλους τους άπιστους».
Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα, είναι μέρος μιας πλατφόρμας που συγκαλύπτει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ταυτότητες. Οι ερευνητές φαίνεται να έχουν λάβει σοβαρά υπόψη τους τις απειλές. Σύμφωνα με τον φάκελο της αστυνομίας, η Εισαγγελία το βλέπει αυτό, ως μία αρχική υποψία διατάραξης της δημόσιας ειρήνης μέσω της απειλής του εγκλήματος…
Αυτό, είναι ένα από τα ελάχιστα περιστατικά, όπου Μουσουλμάνοι μετανάστες στη Γερμανία, έχουν δημιουργήσει αυτόνομες ζώνες, όπως έχει παραδεχθεί δημόσια και η Γερμανίδα Καγκελάριος. Το φαινόμενο των αυτόνομων Μουσουλμανικών ζωνών, μειωμένης κρατικής κυριαρχίας και Ισλαμικής αυτό-οργάνωσης, έχει λάβει κατακλυσμιαίες διαστάσεις σε όλες τις Δυτικές χώρες. Σε Αγγλία, Σουηδία, Νορβηγία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία και Ιταλία, το φαινόμενο των Μουσουλμανικών κρατιδίων μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις, που κάνουν τον όρο «γκέτο» να μοιάζει παρωχημένος και εξευγενισμένος, είναι μία αδυσώπητη πραγματικότητα.
Στις ΗΠΑ, εσχάτως, η Αντίφα μαζί με τους Ισλαμομαρξιστές του κινήματος Black Lives Matter, έχουν φτιάξει αυτόνομες περιοχές, όπως για παράδειγμα στο Σιάτλ, όπου νομοθετούν και λειτουργούν με τους δικούς τους νόμους και κανόνες.
Όλοι οι ειδικοί σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας, προβλέπουν, ότι το φαινόμενο θα ενταθεί και θα λάβει διατλαντικές ανησυχητικές διαστάσεις. Η απειλή χρήσης πολεμικών όπλων από τους Μουσουλμάνους και ακρο-αριστερούς «αυτονομιστές», εντός του αστικού ιστού, δεν είναι μία θεωρητική υπόθεση εργασίας, σε αστυνομικά σεμινάρια, αλλά μία πραγματικότητα, που ανησυχεί σφόδρα τις δυνάμεις ασφαλείας.
Με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είναι ζήτημα χρόνου το φαινόμενο, να εξαπλωθεί και στη δική μας χώρα. Ήδη, περιοχές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των μεταναστευτικών ροών, είναι ουσιαστικά, no go zone για τους Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: