Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020

Κρίμα που δεν βρήκαν το εμβόλιο της πείνας τόσα χρόνια, για να θησαυρίσουν από τις αποικίες των αστέγων και πεινασμένων πειραματόζωων

 

Νίκος Πρασσάς Ποιητής, Συγγραφέας

– Να χέσω τον ΠΟΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΗΕ. 3000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό τους δύο πρώτους μήνες στον πλανήτη και 1,5 εκατομμύριο από την πείνα, αλλά η πείνα δεν είναι μεταδοτική και έτσι δεν μας αφορά..!

– Κρίμα που δεν βρήκαν το εμβόλιο της πείνας τόσα χρόνια, για να θησαυρίσουν από τις αποικίες των αστέγων και πεινασμένων πειραματόζωων, όπως μ’ εμάς που αντί για 10 χρόνια που χρειάζεται ένας σωστός εμβολιασμός, εφευρέθηκε το φάρμακο σε χρόνο ρεκόρ. Εκτός εάν το είχαν έτοιμο, όπως και το γνωστό προαναγγελθέν πριν 13ετίας μυκόπλασμα. Αλλά θα μου πεις εκεί επενδύουν οι ΜΚΟ και οι οικΩλόγοι την εύφημη μνεία του «φιλόπονου» έργου της ευσπλαχνίας τους για να γεμίζουν τις τσέπες των ιδρυμάτων τους δίχως να εργάζονται από τις φοροαπαλλακτικές «δωρεές» τους, ώστε να περιεργάζουν τα ποίμνια των πολιτών της Δύσης ότι νοιάζονται και γι’ αυτών την υγεία πριν τους ξεκάνουν ως τάμα στον (θεό τους) Μολώχ του (κοροδο)ιού που διψάει για αίμα, πόνο και δυστυχία, και τον οποίον θα υποδεχτούν μετά τον τελευταίο (προγραμματισμένο) μεγάλο πόλεμο στην Ιερουσαλήμ και τον Νέο Ναό του Σολομώντος υπό τις συνθήκες της Νέας Κανονικότητας του Νέου (μειωμένου αριθμητικά) Ανθρώπου της Νέας (τεχνητής) Νοημοσύνης, για εργασία και δουλεία συγχρόνως με μισθό ένα πιάτο φαγητό συνθετικής τροφής σε ελεγχόμενες πόλεις με «οικείες» κλουβιά πλησίον των εργοστασίων και ηλεκτρική μετακίνηση, για να ελέγχονται ευκολότερα οι κινήσεις τους.
:
Καλωσόρισες, κ. Μπάιντεν, μαζί με την φιλειρηνική παρέα σου να συνεχίσετε την κοπή των κρατών στην Αν. Μεσόγειο για την συνολική αλλαξοπιστία των θρησκευτικών ποιμνίων και την απομόνωση του γκριζαρισμένου ανθρώπ(ακ)ου στα στενά όρια του μικρόκοσμού του. Ώστε να συνεχίζει να λαμβάνει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημά του μετά από την ανανέωση της (περιορισμένης) ζωής του από την επόμενη δόση του εμβολίου, όσο και της υποτυπώδους διατροφής του. Ούτε και το «ξανθόν γένος» δεν μας σώζει, αφού νταλαβερίζεται πλέον με το γένος των γκρίζων λύκων της Τάκλα Μακάν την έδρα της γυάλινης πυραμίδος της (λευκής) Αδελφότητας που κυβερνά σήμερα τον κόσμο. Του (αν)υπαρκτού σοσιαλισμού ή καπιταλιστικού κομμουνισμού των 30 δολαρίων μηνιαίως, κι ο οποίος στην Ελλάδα απευθύνεται ακόμη στην «εργατιά» κι ας μην υπάρχουν εργοστάσια, αφού έπρεπε να τα κλείσει ο «συνδικαλισμός» για να επιβιώσει το Διεθνές Κεφάλαιο της Παγκοσμιοποίησης.
:
Αισθάνομαι τυχερός που θα «φύγω» σύντομα παρά στο άγνωστο και σκοτεινό μέλλον του προφητικού (τους) παρελθόντος – ΟΗΕ, Agenda (20)21 και (20)30.
Ο διάβολος έχει ένα θετικό μέσα στα συνεχή κακά της ζωής που όλοι βιώνουμε περνώντας τις εξετάσεις μας καθείς ατομικά, για να ανακτήσει την ψυχή του μέσα από τις σαρκικές επιθυμίες και τις λοιπές (σ)τάσεις και (αντι)φάσεις του κοινωνικού θεάτρου των ακριβοπληρωμένων πολιτικών σκιών, στον ρόλο της μισής αλήθειας και τα μπόλικα ψέματα για παγίδες ψήφων.
Μας φανερώνει τα σχέδιά του πάντα, ώστε οι άλλοι να τα αποκαλούν «συνωμοσιολογίες» αρνούμενοι την Αλήθεια, και να κοιμούνται τον ύπνο του ..Αδίκου.
Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες μου αγαπητές, Καλή Δύναμη σας εύχομαι και Καλές Επιλογές στο υπόλοιπο της ζωής σας. Ο Θεός μαζί σας. Μην Τον ξεχνάτε, επειδή είναι ο μόνος οδηγός που θα σας βγάλει στο σκαλοπάτι του Φωτός από τον λαβύρινθο αυτών που συνεχώς μνημονεύουν πώς ενδιαφέρονται για το ..καλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: