Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ: “ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ” – “ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ” ΠΑΓΩΝΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ; ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο την σοβαρή καταγγελία
!

Έρχονται άγριες καταστάσεις στα νοσοκομεία και όχι μόνο.

Την άποψη ότι «οι υγειονομικοί δεν πρέπει να εργάζονται σε νοσοκομεία πρώτης γραμμής χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό», εξέφρασε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην πρωινή εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».

«Σε κάθε νοσοκομείο φτιάξαμε τις λίστες των γιατρών που θα εμβολιαστούν. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς το 45% του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού έχει δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί. Αυτή όμως ήταν η πρώτη λίστα.

Ακολουθεί και δεύτερη λίστα με τους υπόλοιπους. Δεν πρέπει ένας γιατρός ή νοσηλευτής να εργάζεται στα νοσοκομεία αν δεν έχει εμβολιαστεί.

Επειδή όμως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά πρέπει ο καθένας να το κάνει συνειδητά. Θα πρέπει το υπουργείο Υγείας να ξεκινήσει καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού», σημείωσε.

Δείτε από το 12ο λεπτό:

Θυμίζουμε πως μεγάλη μερίδα υγειονομικών που εργάζονται σε νοσοκομεία της χώρας είναι επιφυλακτικοί (αν όχι αρνητικοί) για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Πρόσφατο μάλιστα ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 μετά από έρευνα σε νοσοκομεία της κεντρικής Ελλάδας είχε δείξει τα εξής:

«Προς το παρόν δεν έχουμε στοιχεία ότι η μετάλλαξη δημιουργεί πρόβλημα στα εμβόλια ούτε ότι προσβάλλει τα παιδιά. Υπάρχει μια επιθετικότητα γύρω στο 75% για τους μεγαλύτερους, αλλά κι αυτό ακόμα εξετάζεται.

Αν χρειαστεί θα πάρουμε περισσότερα μέτρα, όπως επέκταση του lockdown, γιατί έχουμε μεγάλη αύξηση του ιϊκού φορτίου και δεν παρατηρείται μόνο στην Αττική και στη Βόρεια Ελλάδα», συμπλήρωσε η κ.Παγώνη σχολιάζοντας τον “υγειονομικό πανικό” γύρω από την μετάλλαξη του κορωνοϊού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: