Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

Στην αρχη ελεγαν για 90% προστασία με την 1η δοση ..Τωρα οι τηλεπαπαγάλοι σου λένε δεν εισαι άτρωτος!!!(Video) Oι τηλεπαπαγάλοι της Κυβέρνησης που ΕΧΩΣΕ 80 ΕΚ ΕΥΡΩ στα Μεσα Εξαπάτησης έλεγαν σε οσους τα καταπίνουν αμάσητα οτι με την 1η δοση αποκτάς προστασία 90% …Τωρα ενας απο τους “Ειδικούς” της Κυβέρνησης ο κ Βασιλακόπουλος δήλωσε σε Δελτίο ειδήσεων οτι δεν είσαι άτρωτος!!! ετσι έκοψε τα φτερά οσων το εχουν ηδη κάνει…Βέβαια τα φτερά εχουν κοπεί απο τους χιλιάδες θανάτων και χιλιαδων παρενεργειών και παραλύσεων….

Οι Τηλεπαπαγάλοι ευλογούσαν τα  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και τις Κλινικές Δοκιμές στους πολίτες ως ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ και τωρα που κολλάνε και οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν αρχίζουν και κόβουν τα φτερά στους εμβολιαζόμενους..

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIVEO που ακολουθεί


«Βόμβα» μεγατόνων για όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου! Από τι κινδυνεύουν; Οι εμβολιασμένοι -ιδιαίτερα όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση- δεν είναι άτρωτοι απέναντι στον ιό.
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με εκείνους που έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αλλά και στην ΕΡΤ, ο κ. Βασιλακόπουλος φρόντισε να «κόψει τα φτερά» στους εμβολιασμένους με μία μόνο δόση, υπογραμμίζοντας τα εξής πολύ σοβαρά: Προφανώς έχουν μια μερική προστασία όμως υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος να νοσήσουν», ενώ «υπάρχει κι ένας δεύτερος κίνδυνος ότι αν κολλήσω κορωνοϊό ενώ έχω μερική ανοσία, τότε την ώρα που πολλαπλασιάζεται μέσα μου ο κορωνοϊός υφίσταται την πίεση της παρουσίας των αντισωμάτων που δεν είναι πολλά, αλλά υπάρχουν, οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα μου να δημιουργηθούν μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού.
Άρα δεν είναι ότι δεν είμαι πλήρως προστατευμένος, είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη κι αυτό δεν το θέλουμε.
Επειδή την ώρα που πολλαπλασιάζεται ο ιός μέσα στον οργανισμό υπάρχουν αντισώματα, αλλά όχι τόσα ώστε να τον εξουδετερώσουν, οι όποιες τυχαίες αλλαγές που γίνονται στον ιό είναι αυτές που τον κάνουν να ξεφεύγει από τα λίγα αντισώματα.
Άρα θα είναι ένα μεταλλαγμένο στέλεχος το οποίο θα ξεφεύγει από τα αντισώματά μας και θα είναι ανθεκτικό και στα εμβόλια. Αυτός είναι ένας κίνδυνος υπαρκτός και πρέπει αυτοί που είναι εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση να συνεχίσουν να προσέχουν και για την υγεία τους καθώς δεν είναι 100% προστατευμένοι αλλά και για τον λόγο που σας λέω».
Οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου έρχονται στην σκιά του θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κατσανέβα, ο οποίος κατέληξε νοσηλευόμενος με covid λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


8.430 ΘΑΝΑΤΟΙ και 354.177 παρενέργειες μετά τη λήψη εμβολίων κατά της COVID-19, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων

Τι μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους απο Διάσημους γιατρούς.(Video)

10.000 πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν..απο την EUDRA Ευρωπαικη Φαρμακοεπεγρύπνιση

Dr. Bhakdi:Προς Θεού μην πιστέψετε στο ψέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: