Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Οι παγκόσμιοι εγκληματίες εφαρμοστές του Συνδικάτου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή Προβάτων στον «πλανήτη» Φυλακή παίρνουν τις τελευταίες αποφάσεις τακτικής κινήσεων

 


Νίκος Πρασσάς

Ποιητής / Συγγραφέας
Και ενώ, η ψευδαίσθηση της ελευθερίας επανήλθε στην «νέα κανονικότητα» με τον κόσμο να τρέχει με τις μάσκες και μη στην εξοχή να μην μολυνθεί από την ομορφιά της Ζωής και της τελευταίας ματιάς της φύσης, αφού κι ο ήλιος ανήκει πλέον στα είδη υπό εξαφάνισιν.
Οι Άρχοντες του Κόσμου τούτου που τον κατέκτησαν με τα μάγια, τα τελευταία 70 χρόνια τον καθορίζουν με την ψυχική διάθεση των ζώων της φάρμας αναλόγως με το φως που τους αφήνουν να αναπνεύσουν και τον αργό θάνατο ή τον ευγενικό τρόπο που τον δολοφονούν. Εάν προσθέσεις και την μάσκα, τα αμνοερίφια έγιναν υποξικά, και με τους ψεκασμούς ψυχικά ασταθή κι ανώμαλα σε κάθε τι που τολμήσει να τους ειδοποιήσει, όχι ότι τους αγαπάει, αλλά ότι τους σκοτώνουν, και γι’ αυτό βρίσκουν τον μπελά τους οι έχοντες ακόμη μία προσπάθεια να αποδράσουν πριν καταδικαστούν σε υποχρεωτικό θάνατο με τα υπόλοιπα ζαβά.
Ίσως να είναι η τελευταία φορά αυτή που κυκλοφορεί ασυνόδευτος, αφού στον μελλοθάνατο αφήνουν την επιλογή ενός τσιγάρου πριν οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα, την ηλεκτρική καρέκλα ή την λαιμητόμο.
Οι παγκόσμιοι εγκληματίες εφαρμοστές του Συνδικάτου της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή Προβάτων στον «πλανήτη» Φυλακή παίρνουν τις τελευταίες αποφάσεις τακτικής κινήσεων, των ήδη προγραμματισμένων σχεδίων τους, πώς να υποτάξουν τα αμνοερίφια με το αναισθητικό του εμβολίου του αργού θανάτου. Γιατί «εάν μας περισσέψουν, θα τα πετάξουμε;», σύμφωνα με τα λόγια της απορίας ακόμη ενός ελληνόφωνου με παράξενο όνομα μη ψεκασμένου δημοσιογράφου της τηλετύφλωσης και πλύσης εγκεφάλου αποδόμησης της ανθρώπινης λογικής και σκέψης. Αφού μόνον από έναν εμβολιασμένο ή αψέκαστο θα περίμενες τέτοιαν αντίδραση λόγω εγκεφαλικής ανεπάρκειας από το αυξημένο φορτίο των ακιδών που καθίσταται υπεύθυνο για το οργανωμένο έγκλημα κατά του ανθρώπου τις τελευταίες ημέρες της Πομπηΐας που βιώνουμε όλοι μας, Ηλίθιοι και μη, ή εμβολιασμένοι ή ψεκασμένοι, ή εμβολιασμένοι και ψεκασμένοι μαζί –όπως δύο φορές Μαλλάκας.
Και από την άλλη να βλέπεις «επιστήμονες» φαντάσματα μέσα στα απαθή δυσκοίλια κορμιά των κουστουμιών τους με το πρησμένο από κόπρανα κεφάλι τους, να μιλάνε καθημερινά για τον εμβολιασμό των βρεφών, των παιδιών, και όλου τους το σόι, που να τους πάρει και να τους σηκώσει ο αγύριστος, αφού από την ώρα που είχαν πάρει την (κληρονομική) θέση σε κάποιο ίδρυμα δεν άνοιξαν ποτέ να διαβάσουν ένα επιστημονικό βιβλίο, παρά τις οδηγίες κατευθυνόμενης εκτέλεσης του ανθρωπίνου γένους –συμεριλαμβανομένων όμως και των ιδίων, αφού δεν τους έδειξαν την τελευταία σελίδα του αφηγήματος που ζούνε δήθεν ως προνομιούχοι.
Ο άνθρωπος αξίζει να εξαφανιστεί από τον χάρτη του ζωολογικού βασιλείου που τον έθεσαν, ενώ ανήκει στο υπέρταον Ον του Θεού, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν δεν πίστεψε ποτέ ότι είναι κάποιο νοήμον ξεχωριστό ον, και πάει κατ’ ευθείαν για τον τάφο του εκεί που του αξίζει.
Και το εύχομαι με όλη μου την καρδιά για να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι και να οδηγήσουν όσοι απομείνουν τον Κόσμο της Υφηλίου (κι όχι πέριξ του ήλιου) από εκεί που είχε λήξει κάποτε προ αμνημονεύτων αιώνων. Το σύστημα νομίζει ότι ορίζει τους ανθρώπους, αλλά οι άνθρωποι ορίζονται από τις πράξεις τους.
:
«Η ευθανασία για τους τελικώς αρρώστους και τους ηλικιωμένους θα είναι υποχρεωτική. Καμμία πόλη δεν θα είναι μεγαλύτερη από έναν προκαθορισμένο αριθμό, όπως περιγράφεται στο έργο του Kalergi. Οι βασικοί εργαζόμενοι θα μετακινηθούν σε άλλες πόλεις εάν η πόλη στην οποία βρίσκονται είναι υπερπληθυσμένη. Άλλοι μη απαραίτητοι εργαζόμενοι θα επιλεγούν τυχαία και θα σταλούν σε αραιοκατοικημένες πόλεις για να ακολουθήσουν τις "ποσοστώσεις".
Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια "άχρηστοι τρόφιμοι" θα εξαλειφθούν έως το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών, θανατηφόρων ταχείας δράσης ασθενειών και λιμοκτονίας. Η ενέργεια, η τροφή και το νερό διατηρούνται σε επίπεδα διαβίωσης για τους μη ελίτ, ξεκινώντας από τους λευκούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και στη συνέχεια εξαπλώνονται σε άλλες φυλές. Ο πληθυσμός του Καναδά, της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποδεκατιστεί πιο γρήγορα από ό,τι σε άλλες Ηπείρους, έως ότου ο παγκόσμιος πληθυσμός φτάσει σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο 1 δισεκατομμυρίου, εκ των οποίων 500 εκατομμύρια θα είναι τα υπόλοιπα των λεγόμενων επιζώντων...», από το βιβλίο του Dr. John Coleman, «The Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300», σελ. 164, έκδ. 1992.
– Δεν υπάρχει σωτηρία, Νίκο.

– Τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι ή από την ακίδα που βάζουν στο κορμί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: