Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

Σακελλαροπούλου: Δήλωση-ντροπή για το Δημογραφικό! - Πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από Ασία και Αφρική (βίντεο)

 


Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική.

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η συγκεκριμένη τράπεζα παρουσίαζε δράσεις με τις οποίες θα μπορέσει να ανατραπεί η εικόνα του αναπόφευκτου δημογραφικού μαρασμού που υπάρχει σήμερα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υιοθέτησε την ατζέντα αυτών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης θα… λύσουν το δημογραφικό πρόβλημά μας.

Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος επίσης έδειξε ως μέρος της λύσης του δημογραφικού προβλήματος την ένταξη των μεταναστών. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε πως αυτό το «νέο κύμα μεταναστών», οι οποίοι θα βρίσκονται νόμιμα τα επόμενα χρόνια υπό την προστασία της Ε.Ε., θα έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και παιδείας…

Ευτυχώς, εντελώς διαφορετική ήταν η προσέγγιση στο ζήτημα του επίσης παρόντος στην εκδήλωση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Εκανε μια πολύ μεστή προσέγγιση του θέματος, αποσυνδέοντάς το από τον οικονομικίστικο τρόπο σκέψης, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο αξιακό ζήτημα όσο και στον ρόλο των ΜΜΕ και των προτύπων που αυτά προβάλλουν. Ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε το Δημογραφικό το νούμερο ένα εθνικό πρόβλημα, ενώ στόχευσε και την Πολιτεία, κάνοντας λόγο για άστοχα νομοθετήματα, συμβαλλούσης και της Ε.Ε., που υπονομεύουν σταθερά τα θεμέλια του οικογενειακού βίου. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μείζον ζήτημα των εκτρώσεων, υπενθυμίζοντας την ανάγκη προστασίας του αγέννητου παιδιού.

Ανεξαρτήτως, πάντως, των δηλώσεων των πολιτικών προσώπων, η πρωτοβουλία της Eurobank, που θα επικεντρωθεί στα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, από τον Εβρο έως το Καστελόριζο, με τίτλο «Πρωτοβουλία για το Δημογραφικό: Μπροστά για την οικογένεια», αποδεικνύει ότι η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μπορεί να προσφέρει. Και όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, «η λύση του Δημογραφικού δεν μπορεί παρά να έρθει και μέσα από τη στήριξη της οικογένειας».


ΠΗΓΗ

Σχόλιο από Secret Real Truth: Δείτε και το σχετικό σοκαριστικό βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα1 σχόλιο:

pit1809 είπε...

Ο θεσμός του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας απαιτεί σεβασμό. Αυτό όμως το αριστερό σίχαμα, αυτό το ανθελληνικό μίασμα, μόνο για φτύσιμο σε προκαλεί.

Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ότι εισβολείς που ήρθαν από τα βάθη της Ασίας και από την Αφρική, που πήγαν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής και μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμάς, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος;
Και εμείς θα πρέπει να τους δεχτούμε στην Ελλάδα;
Να τους εντάξουμε ...ομαλά στη χριστιανική κοινωνία μας;

"Ομαλή" ένταξη σημαίνει όμως πάνω από όλα την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αξιών και του πολιτισμού μιας πολιτείας.
Αυτό ακριβώς που έγινε με τους προγόνους μας, με τους Έλληνες στην Αμερική, στην Αυστραλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στον Καναδά και ...όπου γης.
Αφού είδαμε ότι στις πολιτισμένες χώρες, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στη Σουηδία, οι μουσουλμάνοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν, δεν μπορούν να ενσωματωθούν, δε θέλουν να ενσωματωθούν, δε τους αφήνει το κοράνι να ενσωματωθούν.
Και μόλις πρόσφατα στο Μάντσεστερ. Ο μουσουλμάνος βομβιστής ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αγγλία.

Άρα τα δεκάδες παραδείγματα φανερώνουν ότι το Ισλάμ είναι η "θρησκεία" του σκοταδισμού, της μισαλλοδοξίας, του μίσους, της διχόνοιας και του θανάτου.
Στη θρησκεία μας, στον πολιτισμό μας, στον ελληνισμό, δεν ταιριάζει ο μωαμεθανισμός, ο μουσουλμανισμός, με την παιδεία μας, με τα πιστεύω μας, με την ισότητα ανθρώπων και φύλων.
Στο χριστιανισμό δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι άντρας ή γυναίκα, δυνατός ή αδύναμος, μεγάλος ή μικρός, αρκεί που είναι άνθρωπος.
Δεν μπορούμε λοιπόν, δε γίνεται να δεχτούμε όλους αυτούς τους μωαμεθανούς στη χώρα μας, να προσπαθήσουμε να τους "ενσωματώσουμε" στην ελληνική κοινωνία, μόνο και μόνο επειδή εμείς είμαστε άνθρωποι, επειδή είμαστε ανθρωπιστές.
Ειδάλλως είμαστε ...ψευτοανθρωπιστές.


Η μόνη λύση είναι η άμεση μεταφορά όλων όσων εισέβαλαν παράνομα στην Ελλάδα, σε ακατοίκητα νησιά. Για ταυτοποίηση αλλά και για πολύμηνη παραμονή ως τιμωρία λόγω της παράνομης εισβολής στη χώρα μας.
Και στη συνέχεια την απέλαση.
Πρέπει όλους να τους συγκεντρώνουμε στη Μακρόνησο ή και στη Γυάρο, όπου υπάρχουν και έτοιμες εγκαταστάσεις.
Με αυτό τον τρόπο κανένας άλλος δε θα ...επιλέγει την Ελλάδα για να τον ευχαριστεί ο Πάκης και να κάνει υπερήφανο για το "μπόλιασμα" της ελληνικής κοινωνίας τον Κούλη. Τον Κούλη και την κυραΚατίνα (Σακελαροπούλου)
Κανένας.

Κανένας δε θα μας έρχονταν πλέον. Όλοι τους θα έψαχναν άλλους τρόπους διαφυγής από την Τουρκία, που τώρα βρίσκονται.
Και αυτοί που ήδη βρίσκονται εδώ, θα έψαχναν τρόπους να φύγουν άμεσα.
Προσφάτως μάλιστα, την απέλαση των λαθραία εισερχόντων μεταναστών, την επέτρεψε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ...ομαδικώς.
Αλλά αυτά δεν τα ξέρουν οι κυβερνώντες μας.

Και αν ...νοιάζονται για εμάς, αν ...ανησυχούν για την υπογεννητικότητα και θέλουν να ...ανανεωθεί το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας, υπάρχουν τρόποι να αυξηθούν οι γεννήσεις.
Ας παραδειγματιστούν από τον Όρμπαν στην Ουγγαρία...