Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Κούβελας για Εκκλησία: Παίζει παιχνίδι – «Βόμβες» για το εμβόλιο και για παιδιάτρους [ΒΙΝΤΕΟ]

 1

Νέα αναφορά για νανοσωματίδια μέσα στο πλάσμα μετά το εμβόλιο!!!!

«Είτε εμβολιαστείτε είτε όχι, όλοι θα κολλήσετε και θα μεταδώσετε τον ιό» λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε μέσο ενημέρωσης, o Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,


«Δείτε τι συμβαίνει και στο Ισραήλ. Οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν. Άλλωστε δεν είναι κάτι που το λέω εγώ. Το λένε οι ίδιες οι εταιρείες» προσθέτει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει τείχος ανοσίας», υπογραμμίζει ο καθηγητής.

Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου «εδώ είναι το εμβόλιο, εκεί είναι ο τάφος, διάλεξε και πάρε», ο Δημήτρης Κούβελας επισημαίνει: «Η Εκκλησία δεν θα πρέπει να παίζει τέτοιο παιχνίδι. Κακώς ασχολήθηκε με το θέμα τον εμβολιασμών. Αυτές οι δηλώσεις ακούγονται ως απειλή».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΔΗΛΩΣΕ:

«Κατ΄ αρχάς δεν έχουμε ακόμη δεδομένα ότι η παραλλαγή Δέλτα επικρατεί στην χώρα. Αυτό που λέει ο υπουργός πως εάν κάποιος πολίτης δεν είναι εμβολιασμένος και κολλήσει, ειδικά με τη μετάλλαξη, αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο δεν είναι αντικειμενικό. Οι ιοί μεταλλάσσονται συνέχεια. Θα μας απασχολούσε μια μετάλλαξη η οποία θα άλλαζε τα συμπτώματα στον ασθενή. Η Δέλτα εμφανίζει μεγάλη διασπορά αλλά είναι λιγότερο θανατηφόρα. Οι μεταλλάξεις γενικά είναι μια παράμετρος στην πανδημία, αλλά με χαμηλό συντελεστή βαρύτητας» λέει.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

«Στις μικρές ηλικίες από τη διεθνή βιβλιογραφία βλέπω ότι η νοσηρότητα και η θνητότητα από Covid είναι μηδέν. Για ποιον λόγο λοιπόν να δώσω ένα προϊόν για το οποίο δεν είμαι σίγουρος ούτε για την ασφάλεια αλλά ούτε και για τη δραστικότητά του σε μια ηλικιακή ομάδα των οποίων το προσδόκιμο είναι άλλα 70-75 χρόνια; Εάν τους κάνει μια ανεπιθύμητη παρενέργεια και τους μειώσει το προσδόκιμο ζωής ποιος θα ευθύνεται; Σε ποιον θα απολογηθώ και τι θα πω; Έτσι, λοιπόν, ακολουθούμε αυτά που λέει η επιστήμη. Και η επιστήμη λέει πως δεν δίνω φάρμακα χωρίς άμεση ωφέλεια σε παιδιά και εγκύους. Προστατεύω δηλαδή τα έμβρυα, τις νέες γυναίκες και τα νέα παιδιά, που είναι η βασική πνοή του Έθνους. Η πλατφόρμα 12-15 ετών καλώς ανοίγει, διότι σίγουρα μέσα στα χιλιάδες αυτά παιδιά υπάρχουν και κάποια -ελάχιστα βέβαια- που όντως κινδυνεύουν από τον ιό αφού μπορεί να έχουν υποκείμενα νοσήματα, χρόνια νοσήματα. Κάποια από αυτά ίσως να πρέπει να εμβολιαστούν».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

«Συμβουλεύω να ξαναδιαβάσουν τα βιβλία τους αυτοί οι παιδίατροι. Κανονικά οι παιδίατροι δεν πρέπει να δίνουν αβέρτα φάρμακα. Αυτές οι δηλώσεις γίνονται από συγκεκριμένους παιδιάτρους που βγαίνουν στα κανάλια. Ο μέσος παιδίατρος ακολουθεί την συντηρητική άποψη στα φάρμακα».

ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ

«Η ακίδα που κατασκευάζεται από τα κύτταρά μας θεωρητικά έπρεπε να είναι κολλημένη στην περιοχή, στον μυ, που κάνουμε το εμβόλιο. Δυστυχώς για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ανιχνεύουμε και νανοσωματίδια και ακίδα στο πλάσμα. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί»! Θυμηθείτε το άρθρο του el.gr: ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ για τα εμβόλια: «Μικροί θρόμβοι μπορούν να προκαλέσουν θάνατο εντός 3 ετών»!!! ΔΕΝ φαίνονται σε αξονική

Αξίζει να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κούβελα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: