Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Dr. Reiner Fuellmich: Θα νικήσουμε, δεν γίνεται αλλιώς!


Dr. Reiner Fuellmich: Έχουμε να κάνουμε με το 0,0000001% του πληθυσμού που προσπαθεί να ελέγξει τον υπόλοιπο κόσμο.


Μετάφραση-υποτιτλισμός Vasoula2908a

Dr. Reiner Fuellmich: Είμαι νομικός και ασκώ δικηγορία 26 χρόνια τώρα. Η Εταιρεία μου κι εγώ, με κάποια από τα  άτομα που εργάζονται για μένα 20 χρόνια τώρα, εκπροσωπήσαμε καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατά εταιριών που τους εξαπατούσαν. 

 Λόγω αυτής της εμπειρίας και ειδικά με τη Deutsche Bank, η οποία είναι από τις πιο εγκληματικές οργανώσεις στον κόσμο, δεν ήμουν εντελώς έκπληκτος με αυτό που εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια μας στο πλαίσιο του κορωνοϊού. 

Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι μία εταιρία που εξαπατούσε αλλά είναι ντουζίνες και ντουζίνες εταιρειών απατεώνων μαζί με τους πολιτικούς που κατάφεραν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, τουλάχιστον όχι για μένα, μετά τις συνεντεύξεις που πήρα από πολλούς ειδικούς από όλους τους διαφορετικούς τομείς της επιστήμης:  γιατρούς, ιολόγους, επιδημιολόγους, οικονομολόγους, δικηγόρους, ψυχολόγους, ψυχιάτρους... 

Δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αμφιβολία ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ, για ένα χρόνο τώρα, είναι τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν ποτέ. Αυτά είναι χειρότερα από εκείνα που έγιναν στον Β' και στον Α' παγκόσμιο πόλεμο. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν σ' αυτό - ο ίδιος τύπος ανθρώπων που συμμετείχαν πριν από κάπου 80 χρόνια σ' αυτό που επρόκειτο να είναι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. 

Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ίσως να μη δουλεύουν εντελώς με πραγματικές αποδείξεις. Λοιπόν, με μας είναι διαφορετικό γιατί μιλάμε με όλους αυτούς τους επιστήμονες και άλλους ανθρώπους, πάνω από εκατό στο μεσοδιάστημα. Και αυτά όλα είναι πανομοιότυπα.  Και θα αναπαραχθούν γιατί αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που κατέθεσαν στην ερευνητική μας Επιτροπή για την κορώνα μπορούν επίσης να καταθέσουν και στα δικαστήρια. Και θα το κάνουν. 

 Όλοι ξέρουμε τώρα, εννοώ θα έπρεπε να ξέρουμε - αυτοί το 10 με 20% από μας που έχουμε ακόμα μυαλό να σκεφτούμε -  ότι ποτέ δεν ήταν ζήτημα ιού. Ποτέ δεν ήταν ζήτημα υγείας. Το θέμα ήταν πάντοτε να μας αφαιρέσουν τα πάντα για να εξαρτιόμαστε από αυτούς, επιπλέον είναι η μείωση πληθυσμού και ο πλήρης έλεγχος όσων απομείνουν.

Δεν θα το έλεγα αυτό πριν ένα χρόνο. Ένα χρόνο πριν, αν με είχες ρωτήσει ή αν μου το είχε πει κάποιος, θα του έλεγα " Ε, οπωσδήποτε πρέπει να δεις ένα γιατρό"! Αλλά όχι, αυτό είναι εκείνο το οποίο καταδεικνύουν όλες οι αποδείξεις όλων όσων πήραμε συνέντευξη στην Επιτροπή Κορώνας. Το συμπέρασμα αυτό είναι αναπόφευκτο. 

 Εκείνο με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι πιθανώς το 0,0000001% του πληθυσμού που προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο του υπόλοιπου κόσμου. Δεν το κάνουν για λεφτά, διότι αυτή η ομάδα των ανθρώπων, ίσως 3.000 άτομα, είναι ζάπλουτοι. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό έχουν πολύ περισσότερα απ' όσα χρειάζονται. Δε θα χρειαστεί ν' αγοράσουν ένα γιοτ από τρίτο χέρι  ή είκοσι ετών Μαζεράτι, οτιδήποτε... Δεν το κάνουν πράγματι για τα λεφτά. Αυτά τα χρησιμοποιούν για να δωροδοκήσουν ανθρώπους στα νοσοκομεία, τους γιατρούς, τους πολιτικούς.

Χρησιμοποιούν επίσης και διάφορες ψυχολογικές τεχνικές για να χειραγωγήσουν ή να απειλήσουν ανθρώπους. Κάποιοι πολιτικοί απειλούνται, άλλοι απ' αυτούς μπορεί να δωροδοκούνται,  αλλά όλο αυτό δε γίνεται για να βγάλουν χρήματα. Τα Χρησιμοποιούν τα χρήματα ως εργαλείο. 

Έτσι, αυτό που νομίζουμε ότι επιδιώκουν είναι... πρέπει να το κρατήσετε στο μυαλό σας ότι τα ίδια αυτά άτομα είναι μέρος της κλίκας του Νταβός - ξέρετε, οι αυτοδιοριζόμενες πολιτική και εταιρική ελίτ. Αυτοί είναι μέρος των ανθρώπων με τους οποίους έχουμε να κάνουμε...

Η παγκοσμιοποίηση είναι αυτή που μας έφερε εδώ.  Καταλήξαμε με παγκόσμιους - πώς τους λέμε; -  αυτόν που ονομάζουμε Π.Ο.Υ ή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ... 

Είναι ιδιωτικοί παγκόσμιοι οργανισμοί, που έχουν πάρει τον έλεγχο ελέγχουν ολόκληρου του κόσμου - ιδιωτικοί οργανισμοί τους οποίους διοικούν οι ζάπλουτοι.

Όταν το καταλάβει αυτό ο κόσμος, δεν θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει η ανατροπή. Αυτοί είναι εκείνοι που ευθύνονται για την οικονομική κρίση πριν 10-12 χρόνια. 

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, αν το είχαμε κοιτάξει καλύτερα, θα ξέραμε ότι για 30 χρόνια αυτή η ομάδα ανθρώπων έκλεβαν τα λεφτά των φορολογούμενων ανά τον κόσμο. Έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο προσεκτικοί. 

Η πρώτη οικονομική κρίση θα ήταν η τέλεια ευκαιρία να πάρουμε είδηση για το τι γίνεται. Κατάφεραν να μας πουν ότι τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Δεν ίσχυε, αλλά άρχισαν να τυπώνουν χρήμα για να μη μιλάμε. Έπρεπε να ξέρουμε ότι δε γίνεται να τυπώνεις χρήμα για να αποκαταστήσεις αυτά που έχουν κλαπεί. Δεν έχει λογική. 

 Λοιπόν, αυτή τη φορά, στα τέλη του 2019, πιστεύω, όταν τα πράγματα πάλι κορυφώνονταν και θα κατέρρεαν, επινόησαν τον ιό κορώνα σαν τακτική αντιπερισπασμού. 

Πρέπει να κρατήσουμε στο νου μας, όμως, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μονολιθικό τείχος στην άλλη πλευρά. Υπάρχουν εσωτερικές διαμάχες, υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Και αυτό είναι μια άλλη ευκαιρία που έχουμε. 

Νομίζω πως οσονούπω φτάνουμε στο σημείο καμπής γιατί υπάρχουν τόσα πολλά λάθη που κάνουν. Δε νομίζω ότι αυτές οι παρενέργειες των εμβολίων, ήταν μέρος του σχεδίου. Αυτό γίνεται επειδή προσπαθούν να επισπεύσουν αυτό το πράγμα. 

Έχουμε μία πληροφοριοδότρια, η οποία μας είπε ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να ξετυλίξουν αυτό το 2050. Αλλά οι εμπλεκόμενοι σ' αυτό έγιναν άπληστοι και τράβηξαν τα πράγματα προς τα εμπρός στο 2030 και μετά στο 2020. Γι' αυτό συμβαίνουν τόσα λάθη. 

 Όπως γνωρίζουμε τώρα, αυτό δεν είναι εμβόλιο. Το λένε εμβόλιο, αλλά δεν είναι. Ο μόνος λόγος που η ΕΕ το λέει εμβόλιο είναι επειδή είναι κάτι που χορηγείται με ένεση. Είναι άλλο ένα από αυτά τα τεχνάσματα, ακριβώς όπως ο Π.Ο.Υ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας. Ακριβώς γι' αυτό το σκοπό, για να δημιουργήσουν μια πανδημία.  Και εδώ άλλαξαν και τον ορισμό του τι είναι εμβόλιο, λέγοντας  "Φυσικά είναι ένα γενετικό πείραμα! Αλλά αφού το χορηγούμε με ένεση στους ανθρώπους, δεν είναι πλέον γενετικό πείραμα αλλά είναι εμβόλιο". Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

Μόλις πήρα στα χέρια μου δελτίο τύπου από τον καθηγητή Bhakdi. Αυτός είναι ένας από τους κύριους παίκτες σε αυτό. Είναι ειδικός.  Αυτός, μαζί με πολλούς άλλους γιατρούς, έβγαλε δελτίο τύπου σήμερα. Εστιάζει στις παρενέργειες των λεγόμενων εμβολίων. Θρομβώσεις και αιμορραγίες μετά τον εμβολιασμό είναι ο κανόνας. Και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, όχι απλά λίγοι, που πεθαίνουν, παθαίνουν εγκεφαλικά και ανευρύσματα κλπ. Αλλά τα αναλύει λεπτομερώς. Θα σου το στείλω.

Είναι ένα σύντομο δελτίο τύπου, αλλά σου λέει ότι δίνεται μεγάλη μάχη, ειδικά εδώ στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ για το αν μπορούν ή όχι να το κάνουν υποχρεωτικό. Σ' αυτή τη φάση, δεν μπορούν. 

Όταν μιλάμε για αγωγή Α' βαθμού, δεν είναι μόνο μία. Μέχρι στιγμής έχει κατατεθεί μία στον Καναδά, άλλη μία ετοιμάζεται να κατατεθεί, και σκοπεύουμε να καταθέσουμε κι άλλες δύο. Όταν λέω εμείς, εννοώ οι Αγγλοαμερικανοί συνάδελφοι, γιατί εγώ είμαι μόνο ένας από αυτούς που προσπαθούμε να συλλέξουμε τα αποδεικτικά στοιχεία, καταθέτοντας πολλές άλλες αγωγές. 

 Πολλές άλλες ατομικές αγωγές, για παράδειγμα στη Γερμανία,  ώστε να κάνουμε τα δικαστήρια να πουν, "Ο Drosten σας λέει ψέματα". (Drosten = PCR test) Έλεγε στον κόσμο ότι το PCR τεστ του είναι σπουδαίο γιατί κάνει ένα φοβερό τέχνασμα. Κάνει ορατό αυτό που είναι αόρατο στο μάτι, μεγεθύνοντάς το. Είναι αυτό που καλούμε έκθεση ανάκλησης (για το PCR).

Οι συγγραφείς του συμπεριλαμβάνουν 22 διεθνώς διάσημους επιστήμονες. Αυτό που γράφουν τελικά στην έκθεση Drosten-Corman για το πρωτόκολλο του PCR test, είναι τόσο συγκλονιστικό! Αυτό που λένε είναι δύο πράγματα. Πρώτον είναι εντελώς αντιεπιστημονικό και το δεύτερο πράγμα είναι πως φαίνεται ότι έγινε σκόπιμα με τέτοια προχειρότητα ώστε να βγαίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα ψευδώς θετικά σε όλο τον κόσμο, ώστε η ατζέντα τους να καταλήγει στα λεγόμενα εμβόλια, τα οποία φυσικά, όλοι γνωρίζουμε τώρα, δεν έχουν καμία σχέση με εμβόλια. Αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι γενετικά πειράματα. 

Τα lockdown βασίστηκαν όλα στο ίδιο τεστ του drosten. Όλα αυτά!  Όλα! Διότι ο Π.Ο.Υ συνέστησε τα τεστ του ως χρυσό κανόνα για όλο τον κόσμο.  Και όλα τα άλλα PCR tests,  που εν τω μεταξύ είναι 300 ή 500,  έχουν το δικό του test σαν blueprint. Φυσικά όλοι αυτοί γνώριζαν ότι αυτά τα τεστ δε σου λένε οτιδήποτε για μολύνσεις αλλά βγάζουν πολύ χρήμα, οπότε δεν τους νοιάζει. 

Έχω μιλήσει με κάνα δυο κατασκευαστές αυτών των PCR test. Φυσικά δε θα το παραδεχτούν δημόσια, αλλά σε κατ' ιδίαν συζητήσεις το παραδέχτηκαν. 

Το δεύτερο ψέμα, που ήταν σημαντικό για να γκρεμιστεί όλο αυτό, είναι επίσης επινόημά του.  Ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ασυμπτωματικές λοιμώξεις, που σημαίνει ότι υπάρχουν άτομα χωρίς οποιαδήποτε συμπτώματα, που είναι φυσιολογικά και υγιή, αλλά μπορεί να μολύνουν! Τούτο ήταν αναγκαίο γι' αυτόν ώστε να κάνει όλους σε ολόκληρο τον κόσμο να φοβούνται τους πάντες, ανεξάρτητα του πόσο υγιείς φαίνονται.

Είναι εντελώς γελοίο και δεν έχει λογική, διότι τι πρόκειται να κάνεις αφού δεν έχεις οποιαδήποτε συμπτώματα; Θα πας πράγματι να δεις ένα γιατρό;  Απλά επειδή τα λέει αυτά ο ηλίθιος Drosten; Τι θα πεις στο γιατρό; "Έχω κάτι αλλά δεν ξέρω τι είναι, αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε;"  Το πρώτο που θα σε ρωτήσει ο γιατρός, είναι  "Παρακαλώ πείτε μου από τι υποφέρετε, τι συμπτώματα έχετε;" Κανένα! Δεν έχει λογική. 

Το καλό είναι ότι εν τω μεταξύ έχουμε ήδη 2 αποφάσεις. Θα υπάρξουν περισσότερες. Έχουμε 2 δικαστικές αποφάσεις που λένε ότι το τεστ του Drosten δεν πλησιάζει καν στο να σου πει οτιδήποτε για μολύνσεις.  

Η πρώτη απόφαση βγήκε πριν 6 μήνες περίπου από Πορτογαλικό Εφετείο που αποφάσισε ότι τα  PCR τεστ του Drosten δεν λένε τίποτα για μολύνσεις. Η δεύτερη απόφαση βγήκε μόλις προ 2 ημερών ή ίσως χθες, νομίζω, από δικαστήριο της Βιέννης  το οποίο επίσης είπε ξεκάθαρα ότι αυτά τα τεστ δεν σου λένε τίποτα για μολύνσεις. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσες περισσότερες αποφάσεις χρειαζόμαστε ακόμα μέχρι να επισπευσθούν και οι αγωγές για βλάβες; Εκκρεμούν, αλλά θα υπάρξουν περισσότερες τέτοιες υποθέσεις. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι τώρα γιατί βλέπουμε όλα τα λάθη που κάνει η άλλη πλευρά. Είμαστε κοντά στο σημείο καμπής ώστε  όλο αυτό το πράγμα, η δομή της εξουσίας να διαφοροποιηθεί τελείως όταν φτάσουμε στο σημείο καμπής. 

Κατόπιν μπορούμε να καλέσουμε τους συναδέλφους που εργάζονται πάνω σ' αυτές τις αγωγές για βλάβες θα μπορέσουν να εστιάσουν σε αυτό.  Και κάποιοι απ' αυτούς, ειδικά στις ΗΠΑ, γνωρίζουν πολύ καλά τις διάφορες νομικές οδούς για να χτυπήσουν τη φαρμακευτική και τεχνολογική βιομηχανία, ίσως επίσης και την χρηματοπιστωτική βιομηχανία.

Αλλά στο τέλος, ίσως επίσης να προκύψει ότι θα προχωρήσουμε σε Ειδικό Δικαστήριο.  Διότι ίσως - και πολλά δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση - ίσως τα κρατικά δικαστήρια να μη μπορέσουν πραγματικά να το αντιμετωπίσουν γιατί αυτό το ζήτημα είναι τέτοιου μεγέθους, είναι τόσο μεγάλο που είναι πολύ πιθανό,  τελικά να χρειαστεί ένα δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης 2. 

Ο λόγος που η Ευρώπη είναι στο επίκεντρο όλου αυτού, είναι ίσως το σημαντικότερο πεδίο μάχης σ' αυτό τον πόλεμο,  είναι διότι η Ευρώπη έχει αναμφίβολα χρεοκοπήσει ολοκληρωτικά. Η ΕΚΤ έχει χρεοκοπήσει πλήρως διότι αγόρασαν όλα αυτά τα ομόλογα και χαρτιά που δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Και το πιο σημαντικό, τα συνταξιοδοτικά ταμεία έχουν χρεοκοπήσει τελείως.

Αν μάθει ο κόσμος γι' αυτό, πως, παρά το γεγονός ότι πλήρωναν ακριβά για τη σύνταξή τους, δεν έχει μείνει τίποτα, κλάπηκαν όλα, τότε θα έχουμε πραγματικό πρόβλημα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που προσπαθούν να θέσουν την Ευρώπη υπό έλεγχο,  προτού καταλάβει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει. 

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι απλά να διαδοθεί η πληροφορία, να διαδοθεί η αλήθεια, να διαδοθούν τα δεδομένα, σε όσο πιο πολλούς ανθρώπους γίνεται.  Και μη χάνετε χρόνο με αυτούς τους ανθρώπους που είναι επιθετικά στην άλλη πλευρά και που θέλουν να εμβολιαστούν. Εννοώ είναι τραγικό, αλλά δε θα μπορέσουμε να τους σώσουμε όλους. Πολλοί δε θα χάσουν μόνο το βιος τους αλλά και τη ζωή τους. Τους απλώνουμε το χέρι.  Έτσι, αν αλλάξουν γνώμη, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι να επιβιβαστούν μαζί με το 10 ή 20% του πληθυσμού που νομίζω ότι είμαστε εν τω μεταξύ... Ίσως περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις, φορώντας ακόμη τις μάσκες τους για να μη μπλέξουν.

Αλλά αυτό το 10 ή 20% του πληθυσμού είμαστε αυτοί που θα κάνουμε την ανατροπή. Γι' αυτό πρέπει να εστιάσουμε στο πώς θα το κάνουμε αυτό καλύτερα. Γι'αυτό πρέπει να συνδεόμαστε μεταξύ μας. Επίσης, με εκπλήσσει αυτό - αλλά νομίζω ότι έχει λογική - και σε πνευματικό επίπεδο. Αν χάσουμε, αυτό θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας, πιστεύουμε. Εννοώ, αν ως άνθρωποι χάσουμε από την ψηφιοποίηση και από εντελώς παρανοϊκούς ανθρώπους. 

Γι' αυτό δεν θα χάσουμε. Δεν μπορούμε να χάσουμε διότι πρέπει να νικήσουμε. Αυτό είναι που θέλω να πιστεύουμε. 

Γι' αυτό επένδυσαν τόσο χρήμα και τόση προσπάθεια στα κύρια ΜΜΕ.

Αλλά απ' ό,τι μπορώ να πω, εάν κοιτάξω εδώ στη Γερμανία, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε.  Για παράδειγμα, όποτε πάρω ταξί για να πάω κάπου στο Βερολίνο ή κάπου αλλού, νομίζω ότι έχω μιλήσει με 100 ταξιτζήδες τουλάχιστον, σχεδόν όλοι αμέσως μου λένε πως, φυσικά,  ξέρουν ότι αυτά είναι βλακείες.  Οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα και δεν τις φοράνε ενστικτωδώς.  Πολλοί στην πραγματικότητα  είναι καλά πληροφορημένοι γιατί δε βλέπουν δημόσια τηλεόραση. Πληροφορούνται από ανεξάρτητα εναλλακτικά ΜΜΕ. 

Τα παλιά ΜΜΕ είναι ουσιαστικά νεκρά. Μόνο το 0,00001% του πληθυσμού προσπαθεί να αποκτήσει τον έλεγχο όλων. Οι υπόλοιποι, αυτοί που ευθυγραμμίζονται και που θέλουν να εμβολιαστούν, όπως είπα πριν, είναι τραγικό αλλά δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτούς. Στην πραγματικότητα, δεν παίζουν κάποιο ρόλο. Είναι τραγικό, αλλά δε μπορούμε να τους σώσουμε όλους. Δεν παίζουν κανένα ρόλο για την άλλη πλευρά. Ο μόνος ρόλος που παίζουν γι' αυτούς είναι τροφή για τα κανόνια ή ινδικών χοιριδίων.

 Όπως είπα, το πιο σημαντικό η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερης πληροφορίας, και η διάδοσή της όσο το δυνατόν πιο μακριά. Κι αυτό θα γίνει όταν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνδεθούν ανά τον κόσμο. Κι αυτό δίνει μια δύναμη που πάει πολύ πιο μακριά από τη δυνατότητα ανταλλαγής  πληροφοριών. Ακόμα κι αν ακουστεί βλακώδες, πρόκειται για δύναμη σε πολύ πνευματικό επίπεδο. Δεν είμαι θρήσκος, αλλά έφτασα να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι περισσότερο. Υπάρχουν πολλά επίπεδα επίγνωσης, πέραν του λογικού. 

Βλέπω έναν πολύ καλύτερο κόσμο στο τέλος του τούνελ. Υπάρχει Φως στο τέλος αυτού του τούνελ και αυτό είναι ένας πολύ καλύτερος κόσμος. Διότι τα περισσότερα που συνηθίσαμε και είναι τρόπος ζωής είναι πολύ καταστροφικά. Σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Υπάρχει πολλή αδικία και υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ανθρώπους. Αυτό θα αλλάξει. Έχει υπάρξει πρόοδος. Πρέπει να δούμε τη φωτεινή πλευρά, διότι όλο και περισσότεροι αρχίζουν να αναρωτιούνται. Αυτό από μόνο του είναι πρόοδος. Κερδίζουμε κάποιες δικαστικές μάχες και θα κερδίσουμε πολύ περισσότερες.

Αρχική πηγή video: EarthNewspaper.com 

===================

Σχόλιο από τη Vasoula: Το να προσπαθεί κανείς να εκλογικεύσει την παράνοια, χαμένος κόπος. 

Το να επικαλείται κανείς την ανθρωπιά στους ασυνείδητους ψυχοπαθείς, χαμένος κόπος. 

Το να προτάσσει κανείς λογικά επιχειρήματα στους ψεύτες, δε θα τους αναγκάσει να παραδεχτούν το ψέμα τους, άρα κι αυτό χαμένος κόπος. 

Χαμένος κόπος και χαρά για τους αποκτηνωμένους, η αψιμαχία μεταξύ συνειδητοποιημένων και ευθυγραμμισμένων... 

Οφείλουμε να εστιάσουμε στο συνάνθρωπο, στην ζωτικής σημασίας ανάγκη να πάρουμε τη ζωή και την ελευθερία μας πίσω, και άρα στον αγώνα για τη δικαίωση. 

Ο αγώνας γίνεται οργανωμένα και μεθοδικά κι όχι με φωνές και οργή. 

Όσοι πήραν χαμπάρι την εγκληματικότητα ολκής που έχει γίνει καθημερινή πρακτική των εξουσιαστών και των παρατρεχάμενών τους (ΜΜΕ, γιατροί που συστήνουν ένεση που ΔΕΝ είναι εμβόλιο, ορισμένοι - όχι όλοι - γιατροί στις ΜΕΘ, και άλλα φερέφωνα του εγκληματικού ψεύδους για τις ενέσεις που αποκαλούν εμβόλια αλλά δεν είναι) πρέπει να συνδεθούν, να συνεννοηθούν, και να δημιουργήσουν ένα κοινό ενιαίο μέτωπο.

Ο Dr. Reiner Fuellmich ένας άντρας που δεν είναι θρήσκος, κλείνοντας, μίλησε ακόμα και για τη δύναμη σ' ένα πολύ πνευματικό επίπεδο! 

Η δύναμη θα εκφραστεί και θα υλοποιήσει την ανατροπή, αν όλοι όσοι στεκόμαστε απέναντι στο έγκλημα, συστρατευτούμε ψυχικά με αυτόν τον άνθρωπο, την ομάδα του και πολλούς άλλους που δίνουν γερή μάχη για την ανατροπή αυτής της λαίλαπας! 

Για απ' ευθείας μετάβαση στο βίντεο, κλικ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: