Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Dr Sherri Tempenny: Γιατροί, έχετε μεγάλη ευθύνη!

 


Γιατροί, γιατί οδηγείτε υγιείς ανθρώπους στην καταστροφή, προτρέποντάς τους να κάνουν ενέσεις για τις οποίες δεν γνωρίζετε τίποτα;


Μετάφραση-υποτιτλισμός: vasoula2908a

Dr. Sherri Tempenny: Αυτά που έχουμε ακριβώς τώρα για τις 4 ενέσεις που εγκρίθηκαν: 

Η Johnson & Johnson και η AstraZeneca εισάγουν DNA.  Φτιάχνονται από ιστούς εμβρύων μετά από έκτρωση.  Αυτά είναι τα εμβόλια της J + J και AstraZeneca.

Η ένεση της Pfizer και της Moderna έχουν το mRNA.

Τελικό αποτέλεσμα και των τεσσάρων είναι η δημιουργία πρωτεΐνης ακίδα και το αντίσωμα για την πρωτεΐνη ακίδα

 Αυτό θέλω να ακούσει ο κόσμος με προσοχή. 

Η πρωτεΐνη ακίδα βλάπτει με 4 διαφορετικούς τρόπους. 

Ένα από αυτά που κάνει είναι να προκαλέσει διακοπές στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και μπαίνει στον εγκέφαλο, όπου διακόπτει το γονίδιο FUS ή προκαλεί μετάλλαξη σε μια πρωτεΐνη ονόματι TVP43.  

Αυτές οι ονομασίες δεν είναι τόσο σημαντικές. Απλά να ξέρετε ότι προκαλεί αναστάτωση σε ένα γονίδιο το FUS, που, αν αναστατωθεί αυτό, μπορεί να προκαλέσει αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή ALS.  Αναστατώνει το γονίδιο FUS, οδηγεί σε ALS ή οδηγεί σε καρκίνο.

 Αν αναστατώσει την πρωτεΐνη TVP43 ή αν τη μεταλλάξει, οδηγεί σε μια πλειάδα εκφυλιστικών νευρολογικών προβλημάτων, που λέγεται μετωποκροταφική ή εκφύλιση.
Ο πρόσθιος λοβός είναι πίσω από το μέτωπο και ο πλάγιος λοβός είναι στην περιοχή των αυτιών.  Προκαλεί εκφυλισμό εγκεφαλικού ιστού, που οδηγεί σε πρώιμο Αλτσχάιμερ και άνοια, και πέντε διαφορετικές μορφές εκφυλιστικών νευρολογικών νοσημάτων. Και με τις πέντε χάνεις την ομιλία, την ικανότητα να αρθρώσεις λέξεις και με το ένα, χάνεις την αναγνώριση προσώπων.

Το λένε πρώιμο και ραγδαίο εκφυλισμό από τον εκφυλισμό του πρόσθιου λοβού και το παρουσιάζουν άτομα από 45 ως 50 ετών που παθαίνουν πρώιμη άνοια. 

Θα τα προκαλέσουμε αυτά με αυτές τις ενέσεις. 

Οι πρωτεΐνες ακίδα θα περνάνε τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό θα μεταλλάσσουν το γονίδιο και θα προκύπτει ALS,  θα το μεταλλάσσουν και θα προκύπτει καρκίνος ή θα αναστατώνεται η πρωτεΐνη και θα προκαλούνται πρώιμες εκφυλιστικές αλλαγές στον εγκεφαλικό ιστό. 

Όλοι οι γιατροί εκεί έξω, που ακούτε, τώρα και στο μέλλον,  αν δε γνωρίζετε αυτό το υλικό, θα λογοδοτήσετε. Δε θα μηνυθείτε λόγω του ακαταδίωκτου και μάλλον δε θα απολυθείτε, αλλά αν το ακούτε αυτό... Η άγνοια δεν είναι υπεράσπιση μπροστά στο νόμο ούτε μπροστά στο Θεό.

Ενθαρρύνετε τους ασθενείς σας να κάνουν τις ενέσεις λέγοντας ότι είναι απόλυτα ασφαλείς και δε βλάπτουν.  Θα λογοδοτήσετε για την έλλειψη γνώσης και για την τεμπελιά σας, που δεν κάνετε μια έρευνα για να διαβάσετε αυτό το υλικό, και προσπαθείτε να πείσετε να κάνουν την ένεση, για προστασία από 1% ποσοστό θανάτων. 

 Θα σας πει μπράβο ο Θεός ή θα σας πει "Φύγετε από μπροστά μου, δεν σας γνωρίζω"; 

Γιατί οδηγείτε τους ασθενείς σας στην καταστροφή ενθαρρύνοντάς τους να κάνουν ενέσεις για τις οποίες δεν γνωρίζετε τίποτα.

===============
Σχόλιο από Vasoula (ideografhmata.blogspot.com)

Γιατροί σαν την Δρα Τεμπένι, που έχουν μελετήσει το υλικό γι' αυτές τις ενέσεις, μεταδίδουν δυναμικά και άφοβα τις αλήθειες όπως θα πρέπει να τις γνωρίζουν οι απλοί πολίτες και κυρίως οι γιατροί, πολλοί εκ των οποίων δυστυχώς, δεν προβληματίστηκαν αρκετά με το γεγονός ότι:

α) τα λεγόμενα "εμβόλια" εγκρίθηκαν με την πρόφαση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης,
β) αυτά κυκλοφόρησαν μέσα σε 7 μήνες ενώ κανονικά χρειάζονται 5-10 έτη δοκιμών (έστω και για τα μάτια) πριν καταθέσουν οι κατασκευάστριες εταιρίες αίτημα για έγκριση, 
και γ) κι ένας απλός άνθρωπος (πολλώ δε μάλλον επιστήμων), που το ψάχνει, έχει προσλάβει αρκετή πληροφορία ώστε να αντιλαμβάνεται ότι αυτά τα σκευάσματα ΔΕΝ είναι εμβόλια, αλλά πειραματικές ενέσεις. 

Και οι γιατροί που δεν αναζητούν τον μεγάλο όγκο στοιχείων που ήδη είναι στη διάθεσή τους και δεν ενημερώνονται σχετικά, δεν τηρούν τον Ιπποκράτειο όρκο που έδωσαν, όταν τα προτείνουν αδίστακτα στους ασθενείς τους και πολλοί απ' αυτούς μάλιστα (στις ΗΠΑ και στην Αγγλία μέχρι στιγμής) έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν να δουν και να κουράρουν ασθενείς που δεν έχουν εμβολιαστεί. 

Τα συμπεράσματα για το ρόλο που παίζουν αυτοί οι γιατροί, δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: