Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ SUCHARIT BHAKDI: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ!(Βίντεο)

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ενσυναίσθηση είναι η βάση για μια ειρηνική ζωή και ευτυχία. Για να διεξαχθεί πόλεμος, η ενσυναίσθηση πρέπει να κατασταλεί. Οι πολεμοκάπηλοι έχουν στη διάθεσή τους τρία μέσα για την επίτευξη αυτού του στόχου: χρήματα, εξαπάτηση και φόβος, δήλωσε ο μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi στα εγκαίνια ενός συμποσίου που διοργανώθηκε από τους γιατρούς για την ηθική του covid (Covid Ethics).

Rumble — Doctors for Covid Ethics Symposium – Day 1

https://rumble.com/vkh73z-doctors-for-covid-ethics-symposium-day-1.html

Sucharit Bhakdi από το σημείο των 17 λεπτών και εξής

Χρήματα για να πληρώσουν τους μισθοφόρους, εξαπάτηση για παραπλάνηση του πληθυσμού και φόβος να σιωπήσουν εκείνους που δεν θα δωροδοκηθούν ή θα εξαπατηθούν. Άπειρη απληστία. Ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο με έναν από τους πιο διαβολικούς εχθρούς του. Αυτός ο εχθρός χρησιμοποιεί τον φόβο ως όπλο: φόβο για τον ιό, φόβο μόλυνσης από υγιείς πολίτες, μέλη της οικογένειας και φίλους. «Αλλά είναι ο κορονοϊός απειλή και είναι ένας δολοφόνος ιός; Ή υπάρχουν οδηγοί πολέμου πίσω από τα παρασκήνια που οδηγούνται από μια ατελείωτη απληστία για χρήματα και δύναμη; »ρώτησε ο Μπακντί.

«Πώς μπορείτε να κάνετε όλο τον κόσμο να πιστέψει ότι υπάρχει πανδημία; Γιατί εφαρμόστηκαν τα θανατηφόρα κλειδώματα; Τι ρόλο έπαιξαν οι γιατροί και οι επιστήμονες σε αυτό το κακό παιχνίδι; Ποιες ήταν οι συνέπειες των μέτρων για τον COVID; »συνέχισε ο ομότιμος καθηγητής. Για το μέλλον της ανθρωπότητας. Κάποια στιγμή, οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος έχει τροφοδοτηθεί με μια αφήγηση βασισμένη σε μια ιλιγγιώδη σειρά κραυγαλέων ψεμάτων, είπε ο Μπακντί. Καλέστε τους πολίτες να ξεσηκωθούν και να πάρουν πληροφορίες. «Για χάρη του άλλοτε όμορφου κόσμου μας, για τα παιδιά μας, για το μέλλον της ανθρωπότητας».

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: