Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε ποιός ήταν ο κρατούμενος στο κρυφό εξωτικό (!) κελί στις Φυλακές του Αυλώνα


Για τον καταδικασμένο σε 15 ετή κάθειρξη Μιχάλη Μιχαηλίδη, γιο του πρώην υπ. Εσωτερικών της Κύπρου
Η αποκάλυψη μιας «επώνυμης» σουίτας στις Φυλακές Αυλώνα αποτελεί από χθες σημείο αιχμής στην κόντρα του υπουργείου Δικαιοσύνης με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με πηγές των Φυλακών Αυλώνα, ο κάτοχος της «επώνυμης» σουίτας είναι ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Ντίνου Μιχαηλίδη και καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος κατ' επάγγελμα!


Οπως αποκαλύφθηκε, ο καταδικασθείς μείνει μόνος του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και γκαρσονιέρα, καθώς διαθέτει κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο!
Η «επώνυμη» σουίτα με κάτοχο τον Κύπριο επιχειρηματία φέρεται ότι αποκαλύφθηκε σε τυχαίο έλεγχο του επιθεωρητή στις Φυλακές Αυλώνα, ο οποίος, όταν έφτασε μπροστά σε μια κλειστή πόρτα, ρώτησε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τι είναι αυτός ο χώρος και πού οδηγεί. Εκείνοι φέρεται ότι του απάντησαν ότι είναι αποθήκη, αλλά ο επιθεωρητής επέμεινε να ανοίξει η πόρτα και τότε αποκαλύφθηκε η ύπαρξη της μίνι σουίτας.


Με αφορμή τις αποκαλύψεις για την «επώνυμη» σουίτα του υιού Μιχαηλίδη στις Φυλακές Αυλώνα αλλά και ψήφισμα των σωφρονιστικών υπαλλήλων, με το οποίο διαμαρτύρονται για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις συναδέλφων τους, μεταξύ των οποίων και της διευθύντριας του εν λόγω καταστήματος κράτησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, με δήλωσή του, γνωστοποίησε χθες ότι διεξάγεται διοικητική έρευνα για το ζήτημα της «επώνυμης» σουίτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: