Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Eυχή Φιλιππινέζου προέδρου : " ‘Να πάτε να @@@" ...

 Απίστευτο υβρεολόγιο του Φιλιππινέζου προέδρου κατά της Ε.Ε.

Νέο απίστευτο υβρεολόγιο του Φιλιππινέζου προέδρου, δύο εβδομάδες μετά την σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε κατηγόρησε τις χώρες μέλη της Ε.Ε. για υποκρισία καθώς οι 28 υιοθέτησαν ένα ψήφισμα με το οποίο εκφράζουν την ανησυχίας τους για τις εξωδικαστικές εκτελέσεις που γίνονται στη χώρα στο πλαίσιο της αιματηρής εκστρατείας της κυβέρνησής του κατά των εμπόρων ναρκωτικών.

» ‘Να πάτε να @@@»

«Όταν διάβασα την καταδίκη της Ε.Ε. είπα ‘Να πάτε να @@@.’ Το κάνετε για να εξιλεωθείτε από τις αμαρτίες σας» είπε ο Ντουτέρτε και συνέχισε:
«Είναι υποκριτές. Δείτε στα ιστορικά βιβλία. Αναζητήστε τα γεγονότα στην εγκυκλοπαίδεια. Οι ίδιοι είναι. Η Βρετανία, η Γαλλία. Και τώρα η Ε.Ε. που έχει το θράσος να με καταγγέλλει.»
«Πουτ@@@ς γιος» ο Ομπάμα
Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων είχε εξαπολύσει επίθεση με απίστευτο υβρεολόγιο κατά του αμερικανού προέδρου για το ίδιο ζήτημα. Ο Μτουτέρτε είχε προειδοποιήσει τον Μπαράκ Ομπάμα να μην ασχοληθεί με τις εξωδικαστικές εκτελέσεις.
Σε μια παραληρηματική ομιλία, ο πρόεδρος των Φιλιππίνων χαρακτήρισε «πουτ@@@ς γιο» τον Ομπάμα, «ομοφυλόφιλο πουτ@@@ς γιο» τον Αμερικανό πρέσβη στην Μανίλα, προειδοποίησε την καθολική εκκλησία να μην ασχολείται μαζί του ενώ κατηγόρησε τον ΟΗΕ για τις ανακοινώσεις που εκδίδει σχετικά με τη πολιτική που εφαρμόζει κατά των ναρκωτικών.
«Πρέπει να δείχνεις σεβασμό. Όχι απλά να εκτοξεύεις ερωτήσεις και δηλώσεις. Πουτ@@@ς γιε, θα σε βρίσω σε αυτή τη συνάντηση», είπε ο Ντουτέρτε σύμφωνα με τον Independent, αναφερόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο.
Από την άνοδό του στην εξουσία τον Ιούνιο, ο Ντουτέρτε άρχισε έναν άγριο πόλεμο κατά των ναρκωτικών, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περίπου 2.400 ανθρώπων κατά τη διάρκεια επιδρομών δυνάμεων της αστυνομίας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: