Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ που παίζουν ‘κορώνα-γράμματα’ την υγεία τους


f3
 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτά τα στοιχεία δεν πρόκειται να δημοσιευθούν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!! Καταγγελίες «ΦΩΤΙΑ»…. (ΦΩΤΟ)
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ που παίζουν ‘κορώνα-γράμματα’ την υγεία τους : Κρούσματα ψ ώ ρ α ς (!) και η π α τ ί τ ι δ ο ς απο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! (Που …»φύτρωσαν» στους Παξούς!!!)

f1
«Ελάτε περάστε μην σπρώχνεστε όλοι χωράτε»…
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ που – θε – νά ΑΥΤΑ τα στοιχεία….
«Οι καταγγελίες προέρχονται από τον πατραϊκό Τύπο και τα τοπικά ιστολόγια και είναι εξόχως ανησυχητικά. Στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων του νομού Αχαΐας, βρίσκονται και παραμένουν τις τελευταίες ημέρες 113 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που είχαν εντοπισθεί κοντά στους …Παξούς! (Κάτω απο την Κέρκυρα !!!)» σχολιάζει χαρακτηριστικά το hellasforce.
f2
Για όσους τυχόν είναι μάλλον «αδύνατοι» στο μάθημα της ελληνικής Γεωγραφίας, να υπογραμμίσουμε πώς οι Παξοί, είναι στο Ιόνιο Πέλαγος!
Διότι τελευταίως «παίζεται» ένα ίσως ‘ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ’ παιχνίδι με τους «αφικνούμενους», αντί στο Αιγαίο, τώρα και στο Ιόνιο Πέλαγος! Και ποιός όμως να …»ιδρώσει» από τους κρατούντες ; Ο …κανένας;
f5
Με βάση τις καταγγελίες των αστυνομικών του νομού, οι λαθρομετανάστες κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα των Πατρών, του Αιγίου και της Κ.Αχαΐας, όπου όπως είναι επόμενο στερούνται καταλλήλων υποδομών.
f4
Οι άνδρες της αστυνομίας εκφράζουν τις ζωηρότατες ανησυχίες τους, ενώ σε επιστολή τους προς τους αξιωματικούς των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διευθύνσεως, αλλά και προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζουν:
«Οι εν λόγω μετανάστες εκτός του ότι είναι περισσότεροι από την δυναμικότητα των κρατητηρίων, τα οποία ΔΕΝ διαθέτουν και υποδομές για την προβλεπόμενη φύλαξή τους, παρατηρήθηκε το φαινόμενο όπως μας καταγγέλθηκε, πολλοί από αυτούς να πάσχουν από την μεταδοτική ασθένεια της ΨΩΡΑΣ και της η π α τ ί τ ι δ ο ς !
Μετά τα ανωτέρω αναμένουμε να ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε το σύνολο των μεταναστών να μεταφερθεί σε προβλεπόμενες υποδομές, να τους χορηγηθεί ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα και να γίνει απολύμανση στους χώρους κρατήσεων που φιλοξενήθηκαν(…) κατά εφαρμογή του Π.Δ. 45/2008 περί «Μέτρων υγιεινής και ασφαλείας ενστόλου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας» καταλήγει η επιστολή…
f7
Ασφαλώς είναι γνωστή η θλιβερή ‘επωδός’, πώς όποιος διανοηθεί και τολμήσει να πει ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, τάχιστα αποκαλείται «ρατσιστής» απο το σύνολο του ψευδο-προοδευτικού ΚΗΦΗΝΑΡΙΟΥ που μας κυβερνά και έχει βάλει προτεραιότητα – ‘μιά ζωή’ – στους κάθε είδος και τύπο αλλοδαπούς, ΠΑΡΑ στους Έλληνες!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: