Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

«Τροποποιημένοι Άνθρωποι»: Η επόμενη ομάδα που απαιτεί δημόσια αποδοχήΤι είναι οι τροποποιημένοι άνθρωποι;

Οι πιο "πλαστικοί" άνθρωποι του πλανήτη που μετασχηματίστηκαν μετά από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και πλαστικές εκατομμυρίων δολαρίων.
 Ένα αμερικάνικο σόου θα προβάλει αυτούς τους ανθρώπους περίπου 12 στον αριθμό, ανάμεσά τους οι Ken Dolls Rodrigo Alves, Justin Jedlica, Jessica Rabbit imitator Pixee Fox, Kim Kardashian και άλλοι.
 Η παραγωγός του σόου και μάνατζερ ταλέντων, Marcela Iglesias από το Λος Άντζελες, δηλώνει ότι είναι το πρώτο πρακτορείο που διαθέτει τα πιο τροποποιημένα ανθρώπινα όντα.
 «Είναι απίστευτοι χαρακτήρες που έκαναν πλαστική χειρουργική, επεμβάσεις αισθητικής ή απλά έχουν πολύ ακραία εμφάνιση. «Με χειρουργικές επέμβασεις και άλλες διαδικασίες, οι "πλαστικές κούκλες" έχουν ξοδέψει πάνω από τρία εκατομμύρια δολάρια για να αλλάξουν εμφάνιση.
 Ο Justin Jedlica έχει ξοδέψει 500.000 δολάρια και το σώμα του Rodrigo είναι ασφαλισμένο για ένα εκατομμύριο δολάρια. "Πρόκειται για την ανάγκη αυτών των ανθρώπων να γίνουν κάποιος άλλος, επειδή γεννήθηκαν σε λάθος σώμα".
 "Μας αποκαλούν σατανικούς, τρελούς και πολλά άλλα, όμως είναι η γνώμη τους. Δεν με ενόχλησε ποτέ το τι λένε οι άλλοι, θα μας αγαπήσουν ή θα μας μισήσουν, δεν κρίνουμε κανέναν, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μας κρίνουν αυτοί."
 Η τηλεοπτική εκπομπή, όπως λένε οι υπεύθυνοι, θα προβάλλει τις ανθρώπινες κούκλες προσπαθώντας να τους δώσει καρίερα πέρα από τις αλλαγές και την ακραία τους εμφάνιση.
 "Ως μέρος της δράσης του πρακτορείου μας τους καθοδηγούμε να γίνουν ότι καλύτερο μπορούν. Αν κάποιοι θέλουν να γίνουν τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές τους δίνουμε την ευκαιρία να το επιτύχουν" δήλωσε η Marcela.
 Θέλω να αφαιρέσω τα γεννητικά μου όργανα και να γίνω άφυλος εξωγήινος, λέει με καμάρι το άτομο στο βίντεο και προσπαθεί να γίνει εξωγήινος!
 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: