Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΜΠ. TA ΛΑΘΗ...

1)ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ...ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ....ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ....
2)ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΚΑΙ ΚΙΜ ΓΙΟΓΚ ΙΛ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΑΛΛΟ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ REAL ESTATE ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΝ ΣΠΑΙΣΕΡ. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ REAL ESTATE.
3)ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ Ή ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ , ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ 'ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ". ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ-ΜΑΤΙΣ-Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA ΠΟΜΠΕΟ ΚΑ.
4)ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΝΤΟΥΤΕΡΤΕ. ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ 1944ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΙΒΟΖΙΜΑ, ΛΕΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ....ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
5)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 32 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΔΟΥΡΟ, ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ-ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
. 6)ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ 105 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΧΑΟΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΒΙΣΤΑΣ. ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΞ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ-ΜΕΞΙΚΟΥ-ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ-ΧΙΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΥ.
7)ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΤΙΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΙΛΕΡΣΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ. ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ....
8)ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΕΠΙ ΑΕΡΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.
9 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ/ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ISIS , ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ.
10)ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ.ΠΟΥ ΒΑΙΝΕΙ Η FYROM KA. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΕΞ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ(ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: