Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Η Αφροδίτη Μάνου ΕΓΡΑΨΕ αυτά που οι περισσότεροι από μας λέμε στις μεταξύ μας συζητήσεις για τον λαομίσητο Σόιμπλε: «Είναι ένας κομπλεξικός, άρρωστος και επικίνδυνος πολιτικός»

Αφροδίτη Μάνου για Σόιμπλε: «Είναι ένας κομπλεξικός, άρρωστος και επικίνδυνος πολιτικός»

Η ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ... ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ

 Σάλος έχει προκληθεί στα social media μετά και την ανάρτηση που έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Αφροδίτη Μάνου, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον οποίο αποκάλεσε «λαομίσητο παραπληγικό» και τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ.
Η ίδια δεν δίστασε, μάλιστα, να τον αποκαλέσει «κομπλεξικό, άρρωστο, ακραίο και επικίνδυνο πολιτικό», συνδέοντάς τον με τον ηγέτη της άλλοτε ναζιστικής Γερμανίας.
Ωστόσο, φαίνεται πως η ανάρτηση της κ. Μάνου ενόχλησε κάποιους που έχουν μάθει να τα κοιτάζουν όλα υπό το πρίσμα της δήθεν πολιτικής ορθότητας, υπερασπιζόμενοι με σθένος τη «γερμανολαγνεία» τους, στρουθοκαμηλίζοντας ακόμη και μπροστά στο γεγονός ότι η χώρα μας έχει καταντήσει πειραματόζωο στα χέρια του Βερολίνου και εξαιτίαςτων τακτικισμών, στους οποίους επιδίδεται ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών.
Ήταν δε τέτοια η «ευαισθησία» τους που αμέσως η επίμαχη ανάρτηση διαγράφηκε. 
Δείτε την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου στο Facebook
357421 740568
Από την πλευρά της και μετά το «κατέβασμα» του συγκεκριμένου κειμένου, η κ. Μάνου επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της, όπου έγραψε τα εξής: 
Ωστόσο, το περιστατικό ήταν αρκετό, για να ξεσπάσει ένας «πόλεμος» σχολίων τόσο στο Facebook όσο και σε άλλα social media.
Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ταχθούν στο πλευρό της Αφροδίτης Μάνου, ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι που την επέκριναν για τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: