Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

Σοβαρή καταγγελία! Η κυβέρνηση Μέρκελ χρηματοδοτεί τους Antifa

ΟPetr Bystron του γερμανικού κόμματος AfD εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί την βίαιη, εξτρεμιστική οργάνωση Antifa στο βίντεο που ακολουθεί.


Ο Petr Bystron, εκπρόσωπος του AfD στην Επιτροπή Εξωτερικής Πολιτικής της Γερμανικής Ομοσπονδίας, εξηγεί γιατί η γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί τους Antifa. Ένα αίτημα του Bystron έδειξε ότι το 2019 η Ομοσπονδιακή Καγκελαρία χρηματοδότησε τη ΜΚΟ "Neue deutsche Medienmacher" που προωθεί τη μετανάστευση με πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ , ενώ εμπλέκει και την πρόεδρο της NdM Ferda Ataman, η οποία είναι μία από τις πιο σημαντικές φωνές της Γερμανίας υπερ της μετανάστευσης. Δημοσίευσε και ένα βιβλίο, μια ζωηρή αλλά και ανυπόμονη έκκληση προς τη γερμανική κοινωνία, επιτέλους να φτάσει στο παρόν που κυριαρχείται από τη μετανάστευση: “Εμείς οι μετανάστες έχουμε ενσωματωθεί, τώρα είναι η σειρά σας” λέει.
Την Άταμαν κατηγορεί για υποστήριξη των Antifa ο Bystron και υποστηρίζει πως τα μέτρα προπαγάνδας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι παράνομα και πρέπει να σταματήσουν αμέσως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: