Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Ο Στρατηγός Κωσταράκος «Καρφώνει «τον Πάνο Καμμένο …Οι Βρυξέλλες γνώριζαν την δέσμευση του Τσίπρα για το Σκοπιανό!»

Το Πάνο Καμμένο καρφώνει σε Ανάρτησή του ,ο Στρατηγός Κωσταράκος για την προσπάθεια του να σώσει ότι σώζεται …Ενώ προβαίνει & σε μιαΣυγκλονιστική Αποκάλυψη οτι Άπαντες στην Ε.Ε γνώριζαν την δέσμευση του Τσίπρα για το Σκοπιανό !
Άρα όταν ο Τσίπρας έλεγε απο τηλεοράσεως στην Μάρα Ζαχαρέα οτι θα ξεφτιλιστεί η Ελλάδα αν δεν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών …Αναφερόταν στον εαυτόν του και για ότι έχει αυτός δεσμευτεί ,το θέμα είναι με ποια ανταλλάγματα και χωρίς ενημέρωση του Ελληνικού Λαού

Γράφει ο Μιχαήλ Κωσταράκος*
Χθες το πρωί, αποφάσισα να παρακολουθήσω την πολυδιαφημισμένη συνέντευξη του κ. Καμμένου στον δημοσιογράφο κ. Τάκη Χατζή, στον ΣΚΑΙ. Πραγματικά, έμεινα άναυδος για μια ακόμη φορά, βλέποντας την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Καμμένου να δικαιολογήσει με ένα νέο «ηρωικό και πατριωτικό» αφήγημα την νέα προσυνενοημένη κωλοτούμπα του.
Είναι απίστευτος ο άνθρωπος! Κατά την γνώμη μου, η συνέντευξη ήταν ένας ανελέητος και προσβλητικός για τη νοημοσύνη μας καταιγισμός από ιδιοτελείς ανακρίβειες και αδιάφορα παραμύθια για μικρά παιδιά. Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη του για τον κ. Κουίκ, τον κ. Κόκκαλη και την κ. Κουντουρά.
Ή η σχέση του με τον κ. Τσίπρα. Νομίζω ότι πλέον δεν ενδιαφέρουν ούτε την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ούτως ή άλλως, η αλήθεια είναι πάντα σχετική για τον συγκεκριμένο κύριο. Οι θέσεις του μεταβάλλονται διαρκώς, ώστε να εξυπηρετούν το προσωπικό του συμφέρον.
Συνεπώς ολες αυτές οι απόψεις δεν έχουν καμία αξία για το φλέγον θέμα μας που είναι το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Δεν με ενδιαφέρουν ούτε καν οι κατηγορίες του για τον κ. Κοτζιά, όχι γιατί συμπαθώ τον κ. Κοτζιά (τον θεωρώ εξίσου υπεύθυνο για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών μαζί με κ. Τσίπρα και Καμμένο) αλλά γιατί προσωπικά, τα θεωρώ όλα αυτά ως έναν προσωπικό ελιγμό διαφυγής από τον καταλογισμό της ευθύνης της προδοσίας του ελληνισμού που του αναλογεί.
Σταματώ εδώ. Το συμπέρασμα από την συνέντευξη; Κάποιος, ο κ. Πάνος Καμμένος συγκεκριμένα, που θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και πονηρό, προσπάθησε μέσα από αδιάφορες και ενδεχομένως ανακριβείς αιτιολογίες και εξαπολύοντας απροκάλυπτες ή κεκαλυμμένες κατηγορίες προς τους συνοδοιπόρους του τα τελευταία τρία και πλέον έτη, κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά, και τα πρώην και νυν μέλη του αναξιόπιστου και ανερμάτιστου κόμματός του, να αποσείσει από τον εαυτό του τις απόλυτες και προσωπικές ευθύνες που έχει για το ξεπούλημα της ιστορίας, της γλώσσας, της εθνότητας και της ονομασίας της Μακεδονίας.
Με την χθεσινή  του συνέντευξη απέδειξε ότι αντιμετωπίζει τους ‘Έλληνες πολίτες (και σύντομα ελπίζω ψηφοφόρους), ως ένα τσούρμο ηλιθίων τους οποίους θα ξεγελάσει για μια ακόμα φορά.
Συγκυβερνήτης τόσα χρόνια σε μια κατά την γνώμη μου καταστροφική για την Ελλάδα κυβέρνηση, δεν κατόρθωσε (ή δεν ήθελε στην πραγματικότητα) να την «ρίξει», όπως απειλούσε σε όλους τους τόνους, όταν ισχυριζόταν οτι διαφώνησε με την πολιτική της στο Μακεδονικό ζήτημα. 
Και τώρα κατηγορεί τον κ. Τσίπρα, ( Ενώ το ήξερε και ο τελευταίος διπλωμάτης των Βρυξελλών ότι ο κ. Τσίπρας είχε δεσμευθεί προς τις Βρυξελλες για την ολοκλήρωση του «μακεδονικού του εγχειρήματος»),στην πραγματικότητα όχι για την υπογραφή της άθλιας Συμφωνίας, αλλά γιατί δεν τήρησε την υπόσχεση που του είχε δώσει, να αφήσει το ανίερο έργο της επικύρωσής της στην επόμενη κυβέρνηση.
Δυστυχώς, πήρε στους Έλληνες αρκετό χρόνο να καταλάβουν ότι εκτός από αστείος ο κ. Καμμένος είναι και πολιτικά και εθνικά επικίνδυνος.
Και θα το πληρώσουν τώρα με την απώλεια της ταυτότητας της Μακεδονίας κάτι για το οποίο ευθύνεται απόλυτα και προσωπικά, ανεξάρτητα από την τελική του προσωπική ψήφο για την αποδοχή της Συμφωνίας, που ετσι κι αλλιώς ειναι πια αδιάφορη γιατί δεν αρκεί. Όταν έπρεπε ήταν απών.
Υ.Γ. 1: Χαιρετίζω όλους τους συμπατριώτες μας οι οποίοι ήταν χθες στο Σύνταγμα, καθως και εκείνους οι οποίοι παρεμποδίστηκαν από το να φτάσουν. 
Οποίος πιστεύει οτι με χημικά αναχαιτίζει ενα λαό που διαδηλώνει ειρηνικά εναντίον του, καλύτερα ας ετοιμάζει τις αποσκευές του. Ο χρόνος του τελείωσε και τα χημικά αυτό δεν το αλλάζουν.
Υ.Γ. 2: Η πρώτη επίσημη υπογραφή του νεοδιορισθέντος κ. ΥΕΘΑ ήταν στην κατάθεση του σχεδίου νόμου για τη επικύρωση της συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. Οι ψηφίδες τελικά μπαίνουν στην θέση τους.
* O Στρατηγός Μιχαήλ Δημητρίου Κωσταράκος
           είναι Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ &
π. Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: