Σοβαρός προβληματισμός

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Έκθεση του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ΗΠΑ) Παραδέχεται Ότι Η Χρήση Μάσκας Δεν Παρέχει Πραγματική Προστασία Έναντι Της Covid

 

12 Μαρτίου 2021 Δείτε το άρθρο του Humans Are Free εδώ:  https://tinyl.io/3hIt  [1]

 

Στις 5 Μαρτίου, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC) δημοσίευσαν μια έκθεση που αναγνώρισε ότι οι μάσκες προσώπου όχι μόνον δεν παρέχουν προστασία έναντι του κορονοϊού Wuhan (Covid-19) αλλά ενδέχεται να επιδεινώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης.

Η έκθεση συνεγράφη από περισσότερους από δώδεκα ιατρούς, διδακτορικούς ερευνητές και δικηγόρους. Η έρευνα διαπίστωσε ότι η χρήση μάσκας παράγει περίπου το ίδιο αποτέλεσμα, όσον αφορά τον αριθμό των «κρουσμάτων» και των θανάτων που αποδίδονται στον ιό Wuhan, σε σύγκριση με την ΜΗ χρήση της μάσκας.

Μεταξύ της 1ης Μαρτίου και της 31ης Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, 2.313 από τις 3.142 Κομητείες της Αμερικής ήταν υπό καθεστώς υποχρεωτικής μασκοφορίας. Τα δεδομένα Κομητεία ανά Κομητεία (County-by-county) δείχνουν μια στατιστικά ασήμαντη διαφορά στα αποτελέσματα της υγείας μεταξύ των Κομητειών που έχουν επιβάλλει την υποχρεωτική χρήση μάσκας έναντι των Κομητειών δίχως επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

« Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση της πανδημίας COVID-1984 , η διαφορά μεταξύ των Κομητειών με εντολή χρήσης μάσκας και των Κομητειών δίχως εντολή χρήσης μάσκας είναι κυριολεκτικά μόνο μια διαφορά της τάξης του 1,32%», γράφει ο Simon Black  για το Sovereign Man.

«Και λάβετε υπόψη, είναι σφόδρα πιθανόν ότι το πραγματικό ποσοστό είναι ακόμη χαμηλότερο από αυτό, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα αμφισβητήσιμα στατιστικά στοιχεία της COVID.»

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εποχική γρίπη εξαφανίστηκε το 2020-2021, μειώθηκε κατά 56 εκατομμύρια σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι οι περιοχές με υποχρεωτική χρήση μάσκας είναι στην πραγματικότητα πιο επιρρεπείς στην εξάπλωση ασθενειών.

«Είναι πιθανόν, ίσως, ίσως, τουλάχιστον μερικές περιπτώσεις γρίπης να έχουν διαγνωστεί εσφαλμένα ως COVID..;;;» ρωτάει ο Black ."Εάν συμβαίνει αυτό, τότε ο πραγματικός αντίκτυπος των μασκών στους ρυθμούς ανάπτυξης της COVID είναι δυνητικά πολύ χαμηλότερος από το 1,32%.»

Το ίδιο το CDC φαίνεται να το αναγνωρίζει, παραδεχόμενο προς το τέλος της έκθεσης ότι οι εντολές της χρήσης μάσκας απλώς «έχουν τη δυνατότητα» - αλλά όχι την επιστημονική τεκμηρίωση - «να επιβραδύνουν την εξάπλωση της COVID-19».

  • Η Μάσκα Είναι Μια Θανατική Ποινή Για Την Ανθρωπότητα

Στα δικηγορίστικα, οτιδήποτε έχει τη δυνατότητα να κάνει οτιδήποτε, καθώς η φράση «έχει την δυνατότητα/εν δυνάμει» δεν είναι τίποτα άλλο παρά ευρύτατος όρος με υποκειμενική πρόθεση. Έως σήμερα δεν έχει αποδειχθεί και δεν θα αποδειχθεί ποτέ ότι οι μάσκες παρέχουν πραγματική προστασία έναντι της γρίπης Wuhan.

Το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) πήρε τη λέξη «έχει την δυνατότητα/εν δυνάμει» και την μετέτρεψε σε ο έκανε σε καθορισμένη πολιτική δείχνει, στην πραγματικότητα, πόσο μη επιστημονικά είναι αυτά τα κυβερνητικά όργανα όταν πρόκειται για τον πως καθορίζουν τις κατευθυντήριες γραμμές για τη δημόσια υγεία.

«Αναρωτιόμαστε αν η Google και το Facebook προετοιμάζονται να λογοκρίνουν αυτήν την έκθεση, δεδομένου ότι έχουν αυτοδιοριστεί ως Υπουργείο Αλήθειας», αστειεύεται ο Black  .

Ακόμη και το διεφθαρμένο CDC, μια ιδιωτική εταιρεία, δεν μπόρεσε να διαστρεβλώσει τα δεδομένα και να αποκρύψει την αλήθεια, δηλαδή ότι οι μάσκες δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εικονικό φάρμακο που προκαλεί βλάβη στην υγεία. Το CDC  αναγκάστηκε να παραδεχτεί, με άλλα λόγια, ότι οι μάσκες είναι λίγο καλύτερες από ένα μαντζούνι, ένα γιατροσόφι.

Όσον αφορά τις αρνητικές επιπτώσεις από την χρήση μάσκας στην κοινωνία, μια προηγούμενη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature  διαπίστωσε ότι οι Αμερικανοί που φορούν μάσκες είναι πολύ πιο πιθανό να εμπλακούν σε πιο επικίνδυνες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να τους βλάψουν.

Σύμφωνα με τους «ειδικούς», οι χρήστες της μάσκας περνούν κατά μέσο όρο 11-24 λιγότερα λεπτά στο σπίτι από όσους δεν φορούν μάσκαΟι χρήστες μάσκας είναι πιο επιρρεπείς να πάνε σε ένα εστιατόριο ή σε κάποια άλλη «τοποθεσία υψηλού κινδύνου».

Έρευνα: Οι μάσκες προκαλούν ασθένεια των ούλων, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από τον κορονοϊού κατά 900%

Όχι μόνο αυτό, αλλά η χρόνια χρήση μάσκας οδήγησε σε αύξηση των ποσοστών προβλημάτων ψυχικής υγείας και αυτοκτονιών.

Η κατάθλιψη, η απελπισία και η απόγνωση είναι σήματα κατατεθέντα των υποχρεωτικών πολιτικών για τη χρήση μάσκας, καθώς το να αναγκάζεις τους ανθρώπους να τυλίγουν τα πρόσωπά τους με κινέζικο πλαστικό είναι αφύσικο, αντικοινωνικό και καταστροφικό.

Στην Ιαπωνία , το ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ των παιδιών εκτοξεύθηκε κατά 49% μετά την εφαρμογή των πολιτικών χρήσης μάσκας

Η Υπηρεσία Κατάχρησης Ουσιών και Ψυχικής Υγείας της αμερικανικής κυβέρνησης (SAMHSA) ανέφερε επίσης αύξηση του όγκου κλήσεων κατά 890 τοις εκατό στην εθνική τηλεφωνική γραμμή αυτοκτονίας τον περασμένο Απρίλιο.

«Δεν μπορεί να υπάρξει ορθολογικός διάλογος για το θέμα αυτό», ο Black  εκφράζει την λύπη του σχετικά με τη συζήτηση αυτών των πολιτικώς μη ορθών στοιχείων. «Δεν επιτρέπεται να κάνετε ερωτήσεις ή να εκφράζετε οποιαδήποτε νοητική διαφωνία, διαφορετικά θα καταγγελθείτε ως θεωρητικός συνωμοσίας.»

Πηγή:AFinalWarning.com/ Αναφορά:SovereignMan.com

Δικτυογραφία:

1.— CDC Report Admits Mask-Wearing Provides No Real Protection Against Covid

https://humansarefree.com/2021/03/cdc-report-admits-mask-wearing-provides-no-real-protection-against-covid.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=klwmk38uvlg49kxdzbe

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: